Adana'daki Portakal Çiçeği Karnavalı'nda cıvıl cıvıl görüntüler! Rio, bak işine kardeşim...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı'nda renkli görüntüler meydana geldi. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Adana'daki Portakal Çiçeği Karnavalı renkli anlara sahne oldu. Adanalılar neşesini bu karnavalda buldu. Ortaya çıkan görüntüler ise Rio'yu aratmakla kalmadı "Rio bak işine kardeşim" dedirtti.

glod7emxiaamjpo.jpg

Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülere sahne oldu. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de farklı kültürlere ait kostümlerle kentte dolaştı.

glod7enwoaewrs5.jpg

ADANA NEŞESİNİ BULDU

Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde oluşturduğu mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan 12'nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı 13 Nisan’da başladı. 21 Nisan tarihine kadar sürecek karnaval bu yıl ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye Kültür Yolu Festivalleri iş birliğiyle daha zengin içerikle oluşturuldu.

glod8ynwkaah50d.jpg

Her yıl büyüyen karnaval kapsamında stantların da sayıları artırılarak Atatürk Parkı ve Merkez Park’a yayıldı. Yiyecek stantları Atatürk Parkı'nda, hediyelik eşyalar ise Merkez Park'ta yer aldı.

gg.jpg

Karnavalda stant açan esnaf mutlu olurken, karnavala katılanlar da doyasıya eğlendi.

c.jpgb.jpga.jpg