AKP'den o partiye geçen belediyelerde bedava market alışverişi dönemi!

AKP'den o partiye geçen belediyelerde bedava market alışverişi dönemi!

Yerel seçimlerde o partinin kazandığı tüm belediyelerde bedava market alışverişi yapılacak.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından o parti, kazandığı belediyelerin tümünde ücretsiz market alışverişi yapılacağını duyurdu.

YRP'Lİ BELEDİYELERDE ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ YAPILACAK

Yurttaşlara sevindirici bir haber Yeniden Refah Partisi'nden geldi. YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin kazandığı belediyelerde ücretsiz alışveriş yapılacağını duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

'REFAH MARKET'LER GELİYOR

Suat Kılıç’ın yaptığı açıklamaya göre, Yeniden Refah’ın kazandığı belediyelerde kurulacak ‘refah marketler’de vatandaşı ‘refah kart’ın limiti kadar olan alışverişi herhangi bir ödeme yapmaksızın ‘refah marketler’den yapabilecek.

Belediyelerde ‘refah marketler’e o ilde üretilen ürünlerden ya da başka illerdeki Yeniden Refah Partili belediyelerin tarımsal üretim veyahut yine yerel seçim beyanlarında yer alan Refah Tarım Kooperatifi ürünlerinden uygun fiyatlarla tedarik etmek suretiyle vatandaşlara ulaşacağını aktaran Suat Kılıç, buralarda alışverişin parayla değil, ‘refah kart’ ile yapılacağını belirtti.

'REFAH KART' VERİLECEK

Ücretsiz alışveriş için ‘refah kart’ verilecek kişilerin titizlik içerisinde seçileceğini aktaran Kılıç, “Aile nüfusuna paralel bir rakam doğrultusunda kartlara yükleme yapılacak ve bu ‘refah kart’ ile markette belirlenen rakamlar üzerinden alışverişler sağlanmış olacak. Vatandaşımız ‘refah kart’ın limiti kadar olan alışverişi herhangi bir ödeme yapmaksızın ‘refah marketler’den almış olacak” ifadelerini kullandı.

PİLOT UYGULAMA ŞANLIURFA'DA BAŞLAYACAK 

Pilot uygulamanın ilk olarak kazandıkları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde hayata geçeceğini aktaran Suat Kılıç, bu uygulamanın diğer il ve ilçelerde de hayata geçirileceğini aktardı.