AKP’li ilçe başkanından emekli ve memura 'maaş' tehdidi!

AKP Merzifon İlçe Başkanı Abdullah Şahin, milyonlarca emekli ve memuru aldıkları maaş üzerinden tehdit etti. Skandal sözler sarf eden Şahin'e tepki yağıyor.

Yerel seçim çalışmalarında konuşan AKP Merzifon İlçe Başkanı Abdullah Şahin, skandal sözlerle gündeme bomba gibi düştü.

"EMEKLİ MAAŞIMIZ DA GELMEYEBİLİR, ÇOK BULDUĞUMUZ MEMUR MAAŞIMIZ DA" 

Yurttaşları emekli ve memur maaşı üzerinden tehdit eden AKP'li Şahin, “Eğer siyasi istikrar bozulursa, hükümetimiz bir adım geri giderse az bulduğumuz emekli maaşımız da gelmeyebilir, çok bulduğumuz memur maaşımız da” diye konuştu.

"İSTİKRAR BOZULURSA, HÜKÜMETİMİZ GERİ GİDERSE MAAŞIMIZ DA GELMEYEBİLİR"

Şahin, “Bir gün paranın bankamatikten gelmediğini görürsek, o zaman anlarız ki bu paranın gelmesi çok önemli bir şey. Gelmeyebilir mi? Gelmeyebilir. O para bankamatikten bir gün gelmeyebilir. Az bulduğumuz emekli maaşımız da gelmeyebilir, çok bulduğumuz memur maaşımız da gelmeyebilir. Niçin gelmeyebilir, Eğer siyasi istikrar bozulursa, hükümetimiz bir adım geri giderse maaşımız da gelmeyebilir” ifadeleri kullandı.

Bu sözlere büyük tepki yağdı.

 

PARA KARŞILIĞI OY SKANDALI

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise Merzifon'da bir başka skandala dikkat çekti. Kargı, ilçede gizli numaradan vatandaşlardan para karşılığı oy istendiğini belirtti. Başkan Kargı şöyle konuştu:

"Numarası gizli saklı bir numaradan bir hanımefendi tarafından vatandaşlarımız aranıyor. Vatandaşlarımıza Aile Bakanlığımızın muhtaç ve yoksul ailelere kış yardımı adı altında 2500 TL olan yardımını, hanımefendi arıyor Cumhurbaşkanımızın, Sayın Fatih Sütçü beyin adı geçirilerek hesabınıza 2500 TL yatırıldı diyerek irtibata geçerek aynı şekilde kullanılıyor.

Birkaç vatandaşımızdan böyle ihbar geldiğinde bizden arkadaşlarımız o numarayı aradık. Hanımefendiyi bu şekilde hitabını yetkililerce söylendiğini söyledi. AKP Merzifon İlçe Başkanlığında seçim koordinasyonda yetkili bir dostumuzun adını verdi. 

Korkunun ecele faydası yok ne yaparsanız yapın Merzifon'da seçimi kazanamayacaksınız.

Bunu Merzifon Belediye Başkan adayı tarafından yatırıldığı söylenmesi siyasetle etikle, ahlakla barışık bir durum değil. Bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağız."