AKP'li vekilin dramı... Vah vah vah! Maaşından dert yandı: "Borçlanmışım maaşımı bekliyorum"

AKP'li vekilin dramı... Vah vah vah! Maaşından dert yandı: "Borçlanmışım maaşımı bekliyorum"

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, milletvekili maaşının azlığından şikâyet etti.

Tv42 ekranlarında yayınlanan Sümen Altı programının konuğu olan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Ayda 2 kilo et yiyorsak, yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız" sözleriyle gündeme geldi.

Milletvekili maaşlarıyla ilgili konuşan AKP'li Demirbağ, büyük dağın büyük dumanının olacağını, paranın su gibi aktığını, vekil maaşlarının başka bir gelir olmazsa yetersiz olacağını söyleyerek dert yandı.

AKP’li Demirbağ’ın konuşmasının ilgili kısmı şu şekilde:

"BORÇLANMIŞIM MAAŞIMI BEKLİYORUM"

"Şu anda utanıyorum ki, danışmanıma ‘Oradan 2-3 bin lira getirin. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum, 15 gün sonra alacağımız. Bayram öncesi maaşı bekliyoruz. Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor. Ee şimdi ben İstanbul Belediyesi’nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bi denetim bi yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tanede kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul’da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?"