AKP'nin 10 ilde başkan adayı belli oldu! İşte o iller

AKP'nin 10 ilde başkan adayı belli oldu! İşte o iller

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada "10 ilde aday çalışmalarımız tamamlandı" ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi partideki çalışmalara dair açıklamada bulundu. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı" dedi. Çelik, adayların ne zaman açıklanacağına ilişkin soru üzerine ise "Ay sonu vurgusu yapılmıştı ancak takvimde biraz esneme olabilir" yanıtını verdi

"10 İLDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI"

Çelik şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın değerlendirmeleri ve talepleri kapsamlı bir şekilde ele alınıyor. Bu seçimlerden Cumhur İttifakı'nın en güçlü şekilde çıkması için her boyutuyla değerlendiriliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın illerle istişaresi devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı. Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon'la birlikte çalışma tamamlanmış olacak.

Diğer illerle de önümüzdeki günlerde çalışmalar devam edecek. Şimdiye kadar teşkilatlarımızın güçlü şekilde seçimlere hazırlandığı ve bu seçimlerden Cumhur İttifakı'nın en güçlü şekilde çıkması için temaslarını sürdürdüklerini değerlendiriyoruz. Genel seçimlerden sonra yerel seçimlerle birlikte bütün başarıların taçlanması bakımından son derece önemli görüyoruz."