Antalya Lara'daki otelde Türk vatandaşa ırkçılık! 120 euro 'milliyet farkı' ücreti alındı

Antalya Lara'daki otelde Türk vatandaşa ırkçılık! 120 euro 'milliyet farkı' ücreti alındı

Antalya Limak Lara Hotel’e daha ucuz olduğu için İngiliz internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan kişi, Türk olduğu fark edilince kovuldu.

Antalya Lara'daki Limak Holding'e ait otelde konaklamak isteyen Çağlayan Aşkın'dan Türk vatandaşı olduğu için 120 euro "milliyet farkı ücreti" tahsil edildi.

DAHA UCUZ OLDUĞU İÇİN İNGİLİZ WEB SİTESİNDEN REZERVASYON YAPTI

Çağlayan Aşkın, 3 gece konaklamak istediği Antalya Limak Lara Otel'e daha ucuz olduğu için İngiliz web sitesi üzerinden rezervasyon yaptı.

'MİLLİYET FARKI'NDAN 4 BİN 178 TL EK ÖDEME 

26 Nisan Cuma günü otele giriş yapmak isteyen Aşkın'a "milliyet farkı" olarak 120 euro karşılığı 4 bin 178 TL ek ödeme çıkartıldı. Türk vatandaşlarının Antalya Lara'da Limak Holding'e ait otelde yabancılardan daha farklı bir fiyatla konakladığı belirtildi. "Milliyet farkı ücreti"ni ödemek istemeyen Çağlayan Aşkın'a otelde kalamayacağı söylendi.

ekran-goruntusu-2024-04-28-113433.png

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Aşkın, otelde ancak 120 euro karşılığı 4 bin 178 TL ek ücret ödeyerek konaklayabildi. Çağlayan Aşkın'a açıklama kısmında "120 euro, milliyet farkı karşılığında tahsil edildi" ifadesinin yer aldığı bir de ödeme belgesi verildi.