Astrolog Nuray Sayarı seçim tahmininin tutmama nedenini açıkladı! "Murat Kurum kazanacak" demişti

Astrolog Nuray Sayarı seçim tahmininin tutmama nedenini açıkladı! "Murat Kurum kazanacak" demişti

Astrolog Nuray Sayarı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul'u AKP'li Murat Kurum'un kazanacağını iddia etmişti. Tahmini tutmayan astrolog neden yanıldığını açıkladı.

Türkiye'de komplo teorileri ve kahin olduğu iddia edilen kişilerin uydurduğu tahminler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. 

Son olarak yerel seçimlerde astrolog Nuray Sayarı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul'u AKP'li Murat Kurum'un kazanacağını iddia etmişti. Ancak Sayarı'nın bu tahmini tutmadı. 

murat-kurumdan-ekrem-imam-907-2-41.webp

DOĞUM BİLGİSİ YANLIŞ VERİLMİŞ

Kurum'un kazanacağını söyleyen Astrolog Nuray Sayarı, Kurum'un doğum bilgisinin ekibi tarafından yanlış verildiğini açıkladı.

"SONRA DOĞUM SAATİNİN YANLIŞ OLDUĞU ÇIKTI"

Çiğdem Akman'ın aynı isimli Youtube kanalına konuk olan Astrolog Nuray Sayarı seçim öncesi yaptığı öngörünün neden yanlış çıktığını şu ifadelerle yanıtladı:

"Bana verilen doğum bilgilerindeki yanlışlıktan dolayı ben Murat Kurum'un kazanacağını gördüm ama sonra doğum saatinin yanlış olduğu çıktı. Benim bir ekibim var, onlar bana hazırladılar"

MURAT KURUM HANGİ BURÇ?

Murat Kurum, 7 Mayıs 1976 yılında Ankara Çankaya’da dünyaya geldi. AKP'li Kurum yerel seçim sürecinde yaptığı PR çalışmaları sırasında Boğa burcu olduğunu açıklamış ve lider özelliği olduğunu öne sürmüştü.

Not: Astroloji bir bilim değildir.