ATV'nin sevilen dizisi için apar topar final kararı!

ATV'nin sevilen dizisi için apar topar final kararı!

ATV'de yayınlanan dizi hakkında final iddiaları ortaya atılmıştı. Sevilen diziye apar topar final yapma kararı alındığı doğrulandı.

Televizyon dizilerinden erken final haberleri peş peşe geliyor. Bu kez de ATV dizisi ile ilgili apar topar final kararı alındı.

ekran-goruntusu-2024-04-24-230257.png

ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisi, seyirciyle buluşmaya başladığından beri geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Ancak son zamanlarda dizinin final yapacağı dedikoduları git gide artmıştı. Bu dedikoduların doğruluğu sonunda ortaya çıktı ve Ateş Kuşları dizisinin final yapacağı açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-04-24-230302.png

ATEŞ KUŞLARI FİNAL YAPACAK

Kanal yetkilileri daha önce final kararını ertelemiş olsalar da son kararla beraber Ateş Kuşları'nın artık final yapacağı kesinleşmiş oldu.

Atv'nin cuma akşamları seyirciyle buluşan Bozdağ Film imzalı dizisi "Ateş Kuşları" final yapıyor. Atv yönetimi dizi için dev bütçeler ayırmıştı.

ekran-goruntusu-2024-04-24-230308.png

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Ateş Kuşları” dizisi ikinci sezonunda da cuma akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyordu. Geçen aylarda dizi için final kararı alınmış ancak daha sonra projenin sezon sonuna kadar uzatılmasına karar verilmişti. Kendi seyirci kitlesini oluşturan diziyle ilgili ertelenen final kararı bugün alındı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 54. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi. “Ateş Kuşları” dizisinin bu cuma 52. bölümü yayınlanıyor.