Bahçeli'ye yakın isimden çarpıcı sözler! "MHP Kocaeli'de tertemiz bir sayfa açılıyor"

Bahçeli'ye yakın isimden çarpıcı sözler! "MHP Kocaeli'de tertemiz bir sayfa açılıyor"

Kocaeli'de Aydın Ünlü'nün MHP İl Başkanlığı görevinden alınıp yerine Yunus Emre Kurt'un il başkanı olması üzerine ilçe başkanlarından istifa edenler oldu.

Kocaeli'de Aydın Ünlü'nün MHP İl Başkanlığı görevinden alınıp yerine Yunus Emre Kurt'un il başkanı olması üzerine ilçe başkanları istifa etmeye başladı.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, eski teşkilata yönelik bazı göndermeler yaptı.

StarKocaeli'nin aktardığı habere göre, MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü’nün yerine göreve getirilen Yunus Emre Kurt il binasının önünde yapılan törenin ardından resmen başkanlık koltuğuna oturdu.

Törende yeni başkana başarılar dileyen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, "MHP Kocaeli'de tertemiz bir sayfa açılıyor, yeni başkanımızın görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum" dedi.

MHP’nin yeni başkanı Yunus Emre Kurt’un göreve gelişi nedeniyle il binası önünde hazırlanan törene MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ve partililer katıldı.

Sancaklı; “Bilindiği üzere Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin kararıyla Ülkü Ocakları Başkanı olan Yunus Emre Kurt kardeşimiz MHP İl Başkanı olarak atanmıştır. MHP Kocaeli’de artık tertemiz bir sayfa açılıyor. Kavgasız, gürültüsüz, başarılarla dolu olan bir dönem olmasını temenni ediyorum ve başkanımızın pek çok başarıya imza atacağına inanıyorum. Başkanımızın çok genç olması bazı kesimden eleştiri aldı ancak biz kardeşimize güveniyoruz ve görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz" dedi.

1.jpg

2.jpg