Bakanlık servisi küçük kızın ölümüne yol açtı! Acılı babadan skandal iddialar

Bakanlık servisi küçük kızın ölümüne yol açtı! Acılı babadan skandal iddialar

Ankara'da yaşayan Zeynep Ela Bülbül isimli küçük kız, evinin önünde kendisine çarpan servis yüzünden hayatını kaybetti. Minik Zeynep Ela'nın babasının iddiaları ise yenilir yutulur cinsten değildi.

YURT GAZETESİ - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda 4 yaşındaki Zeynep Ela Bülbül isimli küçük kız çocuğu, bundan tam 16 gün önce, evinin önünde kendisine otobüs çarpması nedeniyle hayata gözlerini yumdu. 

ekran-goruntusu-2023-08-07-220049.png

"ADLİ KONTROL BİLE ALMADAN SALIVERİLDİ"

Yaşanan hazin olayın ardından acılı baba Ali Rıza Bülbül, sesini duyurmak için sosyal medyadan adeta haykırarak, 72. Asliye hakiminin dosyada kendisinin ve eşinin ifadelerinin alınmadığını, çocuklarına çarpan şoförün ise adli kontrol bile almadan salıverildiğini söyledi.

 

ekran-goruntusu-2023-08-07-215917.png

"YALAN YANLIŞ BİLGİLER İLE TAHLİYE EDİLDİ"

Baba Bülbül'ün iddiaları bununla sınırlı kalmadı. Kızına çarpan şoförün 16 gün sonra yalan yanlış bilgiler ile tahliye edildiğini iddia etti. 

ekran-goruntusu-2023-08-07-220021.png

"NEDEN HİÇBİR TEDBİR KARARI UYGULAMADINIZ?"

Adalet sistemine tepki gösteren acılı baba, "Hiç bir tedbir kararı uygulamadan elin kanlı şöforü saldınız , neden hiç bir tedbir kararı uygulamadınız? 16 günde tanık ve bize ait ifadeler , bilir kişi raporu olmadan hangi vicdan ile kanaat getirdiniz ?" diyerek isyan etti.

ekran-goruntusu-2023-08-07-220224.png

ADALET BAKANLIĞI'NA SESLENDİ

Kızına çarpan aracın Ulaştırma Bakanlığı'na ait bir servis olduğunu ifade eden baba Ali Rıza Bülbül şu ifadeleri kullanarak Adalet Bakanlığı'na seslendi:

"#zeynepelabülbül kızıma çarpan araç @UABakanligi servisi , bu serviste yolcu olan 6 kişinin ifadelerini neden almadın yüce mahkeme ?  16 günde tedbir kararı uygulamadan salıvermek hangi hukuğa hangi vicdana sığar? Bu gece rahat mı uyuyacaksınız ? @adalet_bakanlik"

ekran-goruntusu-2023-08-07-220243.png

İsyan eden baba, kızının ölümünün ardından sosyal medyada #zeynepelabülbül etiketiyle sesini duyurmak için çaba sarf ediyor.