Barbie, Türk Hava Yolları ile uçacak!

Barbie, Türk Hava Yolları ile uçacak!

Son olarak Barbie filmiyle isminden sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Margot Robbie, THY’nin reklam yüzü oluyor.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY’nin reklam yüzü olması için oyuncu Margot Robbie’yle görüştüklerini açıkladı.

mtk0ndg3nzeyodkwmjm0mzcz.webp

TÜRK HAVA YOLLARI'NIN REKLAM YÜZÜ: MARGOT ROBBIE

Bolat, yaptığı açıklamada, "15-25 Mart 2024 tarihleri arasında da Avustralya’ya uçmaya başlıyoruz. Şimdi Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile görüşüyoruz. Onu uçuştan bir hafta önce getirip Göbeklitepe gibi birçok yeri gezdirmeyi planlıyoruz. Avustralya uçuşu aktarmalı olacak. Buradan 10 saat Singapur’a, oradan da 7 saat Avustralya’ya gidilecek" dedi.

ekran-goruntusu-2023-12-05-191324.png

Ekonomim gazetesinin aktardığına göre Robbie, Avustralya uçuşlarının öncesinde Türkiye'yi ziyaret ederek Göbeklitepe gibi önemli turistik bölgeleri gezecek.

ekran-goruntusu-2023-12-05-191315.png

MARGOT ROBBIE KİMDİR?

Margot Robbie 2 Temmuz 1990 Dalby, Queensland doğumlu Avustralyalı aktris. 2008'den günümüze çeşitli film ve dizilerde oynamıştır.İlk defa Aash Aaron'un filmleri olan Vigilante ve I.C.U. ile seyirciyle buluştu. Seçmelerdeki performansı herhangi bir ajansa bağlı olmadan I.C.U.'de başrolünü almasını sağladı. Ayrıca kariyerini ilk döneminde çeşitli reklam filmlerinde de oynadı. Haziran 2008'den itibaren Neighbours dizisinde Donna Freedman'ı canlandırdı. Normalde misafir oyuncu olarak başladığı dizide kalıcı bir rol kazandı. Bu roldeki başarılı performansı, Margot Robbie'ye iki Logie Ödülü getirdi.2011 yılında Charlie'nin Melekleri adlı yeni bir dizi için seçmelere katıldı. Ancak yapımcılar kendisine başka bir teklifte bulundular ve PanAm dizisindeki Laura Cameron rolüyle geldiler. Dizi her ne kadar iyi yorumlar alsa da reytinglerin ...