Bülent Ersoy Anıtkabir'i ziyaret etti! MSB harekete geçti!

Bülent Ersoy Anıtkabir'i ziyaret etti! MSB harekete geçti!

Diva lakaplı sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti tepkilerin odağı oldu.

Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sosyal medyada dün geceden beri gündemde. Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler büyük eleştiri aldı.

Bu görüntülerin ardından Ersoy'a tepki yağdı. CNN Türk'ün haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı'nın, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan canlı yayında şu bilgileri aktardı:

Bugün sosyal medyanın gündeminde sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasında çekilen fotoğraf vardı. O fotoğrafa bakıldığında yağmurlu bir Ankara gününde gerçekleşen ziyarette Bülent Ersoy'a bir subayın şemsiye tuttuğu görülüyordu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı personel Subay, sosyal medyada yer yer esasında tepki de çekmişti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından MSB harekete geçti, konuya ilişkin inceleme başlattı. Bu inceleme herhangi bir disiplin cezasıyla sonuçlanacak mı ya da bir soruşturma açılacak mı subay hakkında, tüm bu süreçleri takip ediyor olacağız.

img-20220113-135413.jpg

BÜLENT ERSOY SAYGI DURUŞU İÇİN KALKTI
Bülent Ersoy dün konser için gittiği Ankara’da, Anıtkabir’i ziyaret etmişti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalktığı görülüyor.