Canlı yayında tansiyon yükseldi! CHP'li Yunus Emre tepki gösterdi, Resut Tosun ayaklandı

Canlı yayında ipler bir anda gerildi. CHP'li vekil Yunus Emre tepki gösterdikten sonra Resul Tosun ayağa kalktı.

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun, canlı yayında el değiştiren belediyeler hakkında tartışma yaşadı. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi.

tv 100 canlı yayınında CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında bir tartışma yaşandı.

EL DEĞİŞTİREN BELEDİYELERİ TARTIŞTILAR

31 Mart Yerel Seçimlerinde el değiştiren belediyelerden kalan borçları tartışan ikili arasında tansiyon birden yükseldi. Çıkan tartışmada Resul Tosun ayağa fırladı.

"YOLSUZLUĞU NİÇİN SAVUNUYORSUNUZ? ARTIK YETER"

Yunus Emre konuyla ilişkin şunları söyledi:

"Ben bu konuyu gündeme getirdim. Ancak maalesef hemen tepki göstererek beni konuşturmamaya çalışıyorsunuz. Son 15 dakikadır aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Canlı yayında belediye başkanıyla iletişime geçtim. Bu yolsuzluğu niçin savunuyorsunuz? Artık yeter."

"HAKSIZLIK VARSA YAZIKLAR OLSUN"

Resul Tosun ise şu ifadeleri kullandı:

"Eğer yeterli gelmiyorsa, isterseniz kalkıp gidebilirsiniz. 100 milyon TL'lik bir faturada haksızlık varsa yazıklar olsun. Eğer yalan söylüyorsanız, size yazıklar olsun. Lütfen terbiyeli olun. Sesinizi yükseltmeyin. Savunma yapmıyorsunuz, sadece ajitasyon yapıyorsunuz."