CHP'li Adıgüzel'den Bakan Yerlikaya'ya tepki!

CHP'li Adıgüzel'den Bakan Yerlikaya'ya tepki!

AK Partili Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan etkinliklerinde Atatürk posterinin kullanılmadığını belirten CHP'li Mustafa Adıgüzel, Ali Yerlikaya'ya seslenerek, "Soruşturma açacak mısınız?" dedi.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan etkinliği düzenlediği alanda Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının bulunmamasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyen Adıgüzel şu ifadeleri kullandı:

"Burası AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin alan düzenlemesinden sorumlu olduğu 23 Nisan etkinlik alanı. Alanda Atatürk resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ettik. O resmi oraya alkışlar içinde astırdık. Şimdi soru şu İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya: Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk'e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP'li belediye diye görmezden mi geleceksiniz? Duyarlılık gösterip beni arayarak bilgilendiren tüm yurttaşları ve velileri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”