CHP'li Bülbül önce avukatları sonra öğretmenleri yalnız bırakmadı!

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, avukatların Büyük Savunma Mitingi ve atanamayan öğretmenlerin mitingine katıldı.

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Aydın Barosu ile birlikte Cumartesi günü avukatların Ankara’da düzenlediği Büyük Savunma Mitingi’ne katıldı.

whatsapp-image-2024-04-28-at-16-42-20-1.jpeg

CHP’Bülbül, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de çağrısını yaptığı atanmayan öğretmenlerin yoğun yağmur ve dolu yağışı altında Ankara/Ulus’ta yaptığı mitinge katılarak destek oldu. 

whatsapp-image-2024-04-28-at-16-43-11-1.jpeg

AVUKATLARIN MİTİNGİNE DESTEK 

Büyük Savunma Mitingi’ne katılan CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, “Salt mesleki faaliyetleri nedeniyle katledilen tüm meslektaşlarımızı, katledilen Diyarbakır Baro Başkanımız Avukat Tahir Elçi’nin şahsında saygıyla anıyorum. 

whatsapp-image-2024-04-28-at-16-43-08.jpeg

 

Hatay halkının iradesinin temsilcisi olup Milletvekilliği gasp edilen Av. Can Atalay’ı ve Hak arama mücadelesinde tutsak edilen tüm meslektaşlarım ile Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanı Av. Selçuk Kozağaçlı’yı selamlıyorum.

whatsapp-image-2024-04-28-at-16-43-11.jpeg

Demokrasi ve Hukuk Devleti mücadelesine ömrünü adayan tüm Türkiye’den meslektaşlarımız, Aydın Barosundan meslektaşlarımız ve Aydın Baro Başkanımız Av. Sezgin Çetin ile birlikte Büyük Savunma Mitingi’ne katıldık. Hem Meclis çatısı altında hem de sokakta meslektaşlarımızın haklarını, hukuklarını savunacağız” dedi. 

whatsapp-image-2024-04-28-at-16-43-11-2.jpeg

ATANMAYAN ÖĞRETMENLERE DESTEK

Verilen sözlere rağmen ataması yapılmayan öğretmenler Ankara Ulus’ta toplandı. Atama isteyen öğretmenlere destek için mitinge katılan CHP’li Bülbül, “Gelecek nesillerimizi yetiştiren Öğretmenler, mülakatla değil liyakatle atanmak istiyor. Onların Tek hayalleri öğrencilerine kavuşmak. Yağmur yağdı, dolu yağdı ama haklı mücadelelerinden asla vazgeçmediler. Tek istekleri Mülakatsız atama yapılması, 68 bin atama yapılması. Kendilerine aylar önce verilen sözlerin tutulmasını istiyorlar.

whatsapp-image-2024-04-28-at-16-43-11-3.jpeg

 

CHP olarak, ataması yapılmayan öğretmenlerimizin bu haklı mücadelesinin daima yanındayız, yapılan bu zulmün de karşısındayız” açıklamasını yaptı.