Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi son programı belli oldu: "Arkamda kabine yok, 16 milyon İstanbullu var"

Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi son programı belli oldu: "Arkamda kabine yok, 16 milyon İstanbullu var"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerel seçim öncesi son programı belli oldu. İmamoğlu, Adalar ve Beşiktaş'ta halk buluşmalarına katılacak.

Öte yandan İmamoğlu bugün, CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında geçen turda, seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlara kısa konuşmalar yaptı.

"EKREM İMAMOĞLU'NA TALİMAT VEREN 16 MİLYON İSTANBULLU"

İmamoğlu yurttaşlara seslendiği konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar” ifadelerini kullandı.

"MİLLETİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ"

İmamoğlu ayrıca şunları söyledi:

"Çok çalışacağız, başaracağız. İstanbul'a çok güzel günler yaşatacağız. Çok emek verdik. Hep birlikte çalıştık. Kalp kırmadan, sadece işimizi yapmaya gayret ettik. Bizim kalbimizi kırmaktan imtina etmeyenleri, gerektiğinde duymadık, gerektiğinde Allah'a havale ettik. Aynı şekilde, ‘Allah onlara yardımcı olsun’ dedik. Başka bir şey demedik. En zor zamanda vatandaşımızın yanında olduk. Daha fazla yanında olacağız. Milletin hakkını, kimseye yedirmeyeceğiz. Milletin hakkını millete, yani sizin paranızı size dağıtacağız.”

İMAMOĞLU'NUN SEÇİM ÖNCESİ SON PROGRAMI

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında son programı belli oldu. Ekrem İmamoğlu ilk olarak 30 Mart'ta Adalar Halk Buluşması'na katılacak. Saat 11.00'de gerçekleşecek buluşma, Saatli Meydan'da düzenlenecek. İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında son halk buluşmasını ise Beşiktaş'ta gerçekleştirecek. Saat 17.00'de düzenlenecek miting, Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak.