Flaş iddia! Berat Albayrak'ın ipini çektiler! "Devleti yöneten Bahçeli ve Perinçek..."

Flaş iddia! Berat Albayrak'ın ipini çektiler! "Devleti yöneten Bahçeli ve Perinçek..."

Flaş bir iddia DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'den geldi. Ekmen, Bahçeli'nin artık AKP'de söz sahibi olduğunu ve Bahçeli'nin Perinçek ile birlikte devleti yönettiklerini iddia etti.

Flaş bir iddia DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'den geldi. Ekmen, Bahçeli'nin artık AKP'de söz sahibi olduğunu ve Bahçeli'nin Perinçek ile birlikte devleti yönettiklerini iddia etti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen yaptığı açıklamada son dönemde AK Parti üzerindeki etkisi giderek artan  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Berat Albayrak’ın istifasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parmağı olduğunu ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Bahçeli, askıda ekmek kampanyası ile Berat Albayrak’ın ipini geçmişte çekti. Bu yaşadığımız ekonomik sıkıntı, ülkede adalet olmadığı içindir. Bu ülkede bırakın insanların hukuk güvenliğini, insanların kanun güvenliği kalmamıştır.” ifadelerini kullandı.

"AKP’NİN ERİMESİNİ VE DAĞILMASINI HIZLANDIRIR”
Öte yandan, Medyascope‘a konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ( İBB) İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan teftişi ele alarak, "İstanbul’a kayyum niyeti varsa bu AKP’nin erimesini ve dağılmasını hızlandırır” dedi. 

“DEVLETİ YÖNETEN BAHÇELİ VE PERİNÇEK”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek'in AK Parti içerisinde giderek güçlendiğine dikkat çeken DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen şunları söyledi: 

“Ama buna da Bahçeli karar verecektir. Erdoğan’ın yüzünü seçmene gösterip seçmenden oy alıyorlar ama devleti yöneten ve kararları alan Bahçeli ve Perinçek’tir. Bahçeli, askıda ekmek kampanyası ile Berat Albayrak’ın ipini geçmişte çekti. Bu yaşadığımız ekonomik sıkıntı, ülkede adalet olmadığı içindir. Bu ülkede bırakın insanların hukuk güvenliğini, insanların kanun güvenliği kalmamıştır.”