İşte Erdoğan'ın telefonunda yüklü tek uygulama! Futbol kulübünün başkanı açıkladı

İşte Erdoğan'ın telefonunda yüklü tek uygulama! Futbol kulübünün başkanı açıkladı

Süper Lig ekibinin başkanı AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonundaki tek uygulamanın hangisi olduğunu açıkladı.

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaşanan imza süreci ile ilgili düzenlediği basın toplantısında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dair ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, yaptığı konuşmada Erdoğan'ın telefonunda yüklü olan tek uygulamayı açıkladı.

ERDOĞAN'IN TELEFONUNDAKİ TEK UYGULAMA 'MAÇKOLİK'

Sarıalioğlu yaptığı konuşmada, Recep Tayyip Erdoğan'ın cep telefonunda yüklü olan tek uygulamanın ise Maçkolik olduğunu söyledi.

İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı'nın cep telefonunda sadece Maçkolik uygulamasının bulunduğunu dile getirirken Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini ve birçok takımın ilk 11'ini sayabilecek kadar ilgili olduğunu belirtti.

mackolik-1-large.webp

MAÇKOLİK NEDİR?

Maçkolik, Maçkolik Platformu üzerinden spor maçlarına ilişkin sonuçları, maç istatistiklerini ve geçmiş spor müsabakalarına ilişkin bilgi vb. içerikleri sunmakta ve söz konusu Maçkolik Platformu'nda reklamlı şekilde yayımlamaktadır.