İşte Mansur Yavaş'ın Ankara karnesi! Hangi ilçede ne yaptı? Algı mı gerçek mi?

İşte Mansur Yavaş'ın Ankara karnesi! Hangi ilçede ne yaptı? Algı mı gerçek mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Başkent'te hangi projeleri gerçekleştirdiği, gerçekleştirmediği merak konusu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Spor Salonu'nda son 5 yılda yaptıklarını ve önümüzdeki dönemde başkan seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı. Yavaş'ın projelerini anlattığı toplantıyla eş zamanlı olarak 'mansuryavas.com.tr' internet sitesi de devreye girdi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-105451.png

Bu site üzerinden Yavaş'ın 5 yılda hangi ilçede neler yaptığı neleri yapmadığı nelerin yapılmakta olduğu tek tek anlatılıyor.

İKTİDARIN 'ALGI' İDDİASI

Özellikle iktidar kanadı Mansur Yavaş'ın Başkent'te somut bir icraatta bulunmadığı ve söylemlerin çoğunun algı olduğu iddiasında. Bahse konu sitede bu iddiaların tutarlılığı, Yavaş'ın icraatları hakkında söyledikleri, vaatleri ve nerede ne yaptığını kolayca görebiliyorsunuz.

MANSUR YAVAŞ'IN İLÇE KARNELERİ

31 Mart yerel seçimler öncesi açılan internet sitesine girerek 'İlçe Karneleri' kısmında kendi yaşadığınız ya da merak ettiğiniz ilçeyi tıklayıp bölgede ne tür çalışmaların yapıldığı, yapılmakta olduğunu görebiliyorsunuz.

ekran-goruntusu-2024-01-28-105433.png

Öte yandan yerel seçimler için açılan sitede Mansur Yavaş'a seçim süresince destek olmak için 'Gönüllü de' olabiliyorsunuz.