Jahrein, CHP binasında "Kılıçdaroğlu aday olmasın" pankartıyla eylem yapacak!

Jahrein, CHP binasında "Kılıçdaroğlu aday olmasın" pankartıyla eylem yapacak!

Jahrein lakaplı ünlü yayıncı Ahmet Sonuç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olmaması için "Kılıçdaroğlu aday olmasın" pankartı açarak CHP binası önünde eylem yapacak.

Seçim yaklaştıkça adaylıkla ilgili tartışmalar da devam ediyor. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı henüz belli değilken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili belli bir kesim dikkat çeken çıkışlarda bulunuyor.

Son olarak Kılıçdaroğlu için Ömer Faruk isimli liseli bir genç "Aday olma" diye CHP liderine seslendi ve Kılıçdaroğlu, bu eylemi yapan genç ile bir araya geldi.

"PAZARTESİ CHP İL BİNASI ÖNÜNDE PANKARTLAYIM"

Bu kez de Ünlü yayıncı Ahmet Sonuç (Jahrein) Pazartesi günü CHP İl Başkanlığı önünde "Kılıçdaroğlu aday olmasın" pankartı ile eylem yapacağını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-02-05-114259.png

AKP ÖNÜNDE DE EYLEM YAPACAK MI?

Jahrein'in bu çıkışına sayısız yorum yağdı. Birçok kişi yayıncının eylemini desteklerken birçok kişi de iktidara karşı olduğunu söyleyen Jahrein'in farklı türde bir eylemi AKP binası önünde de gerçekleştirmesini istedi.

JAHREIN HANGİ CHP BİNASININ ÖNÜNE GİDECEK?

Jahrein'in hangi CHP binasında eylem yapılacağı da merak konusu oldu. Ancak Ahmet Sonuç'un Antalya'da yaşadığı düşünüldüğünde, yayıncının CHP Antalya İl Başkanlığı önünde eylem yapacağı öngörülüyor.