Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı sert sözlerle hedef aldı: "Çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın!"

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı sert sözlerle hedef aldı: "Çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın!"

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı hedef alarak çok sert ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, "Senin partin de Baas Partisi olmayacak!Sen de çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın!!" dedi.

Erdoğan Bayraktar'a hakaret davasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun hapsi istendi. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, eski bakan Erdoğan Bayraktar'a yönelik sözleri nedeniyle yargılandığı davada 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kılıçdaroğlu hem bu karara hem gazeteci Barış Terkoğlu ile ilgili hapis kararına tepki göstererek sosyal medya hesabından çok sert bir yazı yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"Yoksulluğun, savaşların, zindanların ve otokrasilerin beşiğidir ortadoğu coğrafyası…

 

Gazetecilerin ve muhalif düşüncenin hapislerle cezalandırıldığı, diktatörlerin ve aile fertlerinin saraylarda şatafat içinde yaşarken, halkının yoksulluk ve korku içine hapsolduğu çaresizliğin adresidir.

"SENİN PARTİN DE BAAS PARTİSİ OLMAYACAK"

Bu yüzdendir ki; Türkiye Cumhuriyeti ortadoğu ülkesi olmayacak! Senin partin de Baas Partisi olmayacak! Sen de çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın!!

"YÜREĞİN ONLARIN SALTANATLARINDAN VE ZİNDANLARINDAN BÜYÜKTÜR İKİ GÖZÜM"

Gazeteci @baristerkoglu 'na da 2 yıl hapis cezası verilmiş. Sevgili Barış sakın üzme kendini, senin koca yüreğin onların saltanatlarından ve zindanlarından büyüktür iki gözüm."

ekran-goruntusu-2024-05-02-205944.jpg