Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok son seçim anketlerini beğenmedi

Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok son seçim anketlerini beğenmedi

AKP'nin Mansur Yavaş'ın karşısına çıkardığı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, son gelen anket sonuçlarını beğenmedi.

AKP Ankara adayı Turgut Altınok, kamuoyuna yansıyan yerel seçimle ilgili anketleri hedef aldı. Altınok, bahse konu anketlerin hiçbir doğruluğunun olmadığını ifade etti.

AKP'nin adayı Altınok, Sincan'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi

"ANKARA'MIZIN ALTIN ÇAĞI BAŞLAYACAK"

Altınok, Sincan Belediyesi'nin ABB'den daha fazla hizmet ürettiğini iddia etti. CHP'li birçok seçmenin de kendisine oy vereceğini iddia eden Altınok, "İnşallah Ankara'mızın altın çağı başlayacak. Ankara'da eser ve hizmet dönemi başlayacak. Ankara'da yeniden AK Parti'nin başarılı belediye başkanlığı görevi başlayacak" dedi.

"SAHTE ANKETLER YAYIMLIYORLAR. HİÇBİR DOĞRULUĞU YOK"

Yerel seçimlerle ilgili yapılan anketlerin doğru olmadığını da öne süren Altınok, şöyle konuştu:

"Sahte anketler yayımlıyorlar. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok. Cumhurbaşkanlığında da bu anketler yapıldı. 57 vardı, 60 vardı. Anket neresi biliyor musunuz? Anket burası, Sincan. En az 70, en fazla 75 bekliyoruz. Birçok ilçemizdeki hava bu. Sahaya inmek için heyecan, aşk ve şevk var. Ankaramızın boşa gitmiş olan 5 yılı var. Kapı kapı gezeceğiz. Küsmüş olanları kucaklayacağız.

"SOSYAL MEDYADA SAHTE BİR İKİ TWEET ATANLARDAN DEĞİLİZ"

Bizim sevdamız milletimize hizmettir. Sokaktaki çocuklarımıza, gençlerimize dokunmaktır. Eserler ve hizmetler yapmaktır. Bizim sevdamız, yemek, içmek, gezmek değil; vatandaşlarımızın arasında olup acı gününde acısını paylaşmak, sevinçli gününde sevincini paylaşmaktır. Biz buyuz. Biz, fildişi kulelerinden ya da sosyal medyadan sahte bir iki tweet atanlardan değiliz. Altınok, sokakların, halkın adamı. Biz halk için doğru olan neyse eserlerimizle bunları gösterdik."

ANKARA'DA MANSUR YAVAŞ'IN OY ORANI ANKETLERDE YÜZDE KAÇ?

FOX TV'de Çalar Saat programına konuk olan gazeteci Deniz Zeyrek, iktidar partisinin başkent için anket yaptırdığını ve 16 bin kişinin katıldığı araştırmada mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik memnuniyet oranının yüzde 64 olduğunu söylemişti.

Aynı ankette Yavaş'a oy vereceğini söyleyenlerin oranının da yüzde 55 olarak belirlendiğini ileri süren Zeyrek, İlker Karagöz'ün "Türkiye'de 1 Nisan sabahı net olan şehir Ankara gibi görünüyor" şeklindeki yorumuna "Evet öyle görünüyor" yanıtını vermişti.