MHP'li Cengiz Ergün 'yapamazsınız' demişti, CHP'li Ferdi Zeyrek yaptı! 1 TL oldu...

Seçimden önce MHP’li belediye başkanı Cengiz Ergün “2 ton suyu 1 TL yapacağım diyor. Yapamazsın Ferdi Bey. Ferdi Bey, atma, din kardeşiyiz atma.” demişti. Yeni başkan Ferdi Zeyrek, dediğini yaptı.

Yerel seçimlerde Manisa tam 74 yıl sonra CHP'ye geçti. Seçim sürecinde MHP'li başkan Cengiz Ergün ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek arasında yaşanan polemik ise çok konuşulmuştu. Seçimi kazanan Ferdi Zeyrek, MHP'li eski başkanın sözlerini boşa düşürdü ve verdiği sözü tuttu.

"ATMA FERDİ DİN KARDEŞİYİZ"

Eski Başkan MHP'li Cengiz Ergün, seçim sürecinde CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek'in vaadiyle alay etmişti. Ergün, “2 ton su 1 TL diyor. Yapamazsın Ferdi Bey, yapamazsın. Atma Ferdi din kardeşiyiz.” ifadelerini kullanmıştı.

İLK 2 TON SU 1 TL OLDU

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek, resmi sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla, ilk iki ton suyun 1 TL olduğunu ve sonraki kademelerde yüzde 30 indirim uygulanacağını duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-04-22-160703.jpg

Başkan Ferdi Zeyrek'in sosyal medya hesabından da yaptığı bu paylaşıma, Manisa'da yaşayanlar övgü dolu yorumlar yaptılar. Şehirdeki en büyük sorunlardan birini göreve gelir gelmez çözen Başkan Zeyrek'e çok sayıda teşekkür mesajı atıldı.