Sedat Peker yarını işaret etti: "Yarın size Demirören dosyasını açacağım"

Sedat Peker yarını işaret etti: "Yarın size Demirören dosyasını açacağım"

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Yıldırım Demirören'i hedef aldı ve "Yarın size Demirören dosyasını açacağım" dedi.

Sedat Peker, kendisiyle ilgili yaptığı yorum nedeniyle gazeteci Uğur Dündar'a dava açılmasından sonra, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Yarın Demirören dosyasını açacağım" dedi.

SÜLEYMAN SOYLU, UĞUR DÜNDAR'I İHBAR ETMİŞTİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili attığı bir tweet ile yaptığı bir konuşmadan dolayı, gazeteci Uğur Dündar hakkında 2 yıl hapsi istenmişti. Bu konudaki ihbarı ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmıştı.

SEDAT PEKER PAYLAŞIMLARI UĞUR DÜNDAR'IN BAŞINI YAKTI

Bakan Soylu'nun ihbarında, duayen gazeteci Uğur Dündar'ın, 25 Eylül 2021'de sosyal medya hesabından yaptığı, "Hayatım mafyalar, suç örgütleri, hırsızlar, hortumcular, uyuşturucu baronlarıyla mücadele etmekle geçti. Sedat Peker hakkında da haber yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk, onu bir suç örgütü lideri olarak değil, temiz toplum savaşçısı olarak görüyor" paylaşımı ile bir televizyon programında yaptığı, "Peker yolsuzluk ve hırsızlar konusunda irin toplamış bir çıbana iğne batırdı. Hakikat adına teşekkür etmemiz lazım" değerlendirmesi, "suçu ve suçluyu övmek" olarak nitelendirildi.

SEDAT PEKER BİR KEZ DAHA YILDIRIM DEMİRÖREN'İ HEDEF ALDI

Soylu-Dündar cephesinde bunlar yaşanırken, Sedat Peker de kendisiyle ilişkili olduğu belirtilen twitter hesaplarından paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyor. 'Deli Çavuş' isimli hesaptan bir dizi paylaşımda bulunan Peker, bir kez daha hedefine Yıldırım Demirören'i aldı. 

Sedat Peker, konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yaparak şöyle dedi:

"UĞUR AĞABEY LÜTFEN KENDİNİ ÜZME"

"Uğur Ağabey, lütfen kendini üzme. Yarın size Demirören dosyasını açacağım.  "Kıymetli büyüğüm Uğur Dündar abi, beni yani suçluyu övmek için sizi mahkemeye çağırdıklarında, lütfen şunu söyleyin; Sedat Peker hakkında bir tanesi Bursa'da, bir tanesi de İstanbul'da 2 tane dava var. Ancak her 2 dosyada da bir tane tutuklu sanık yok. Hem teknik olarak hem de kanunen övdüğümü iddia ettiğiniz kişi yani Sedat Peker, nasıl suçlu olabilir?" 

SEDAT PEKER'İN DEMİRÖREN İLE İLGİLİ SUÇLAMALARI

Demirören dosyasını açacağını söyleyen Peker, Demirören ailesini "Milangaz'ı sahibini kandırarak ele geçirmek, OYAK'ı soymak, Rumların ve Yahudilerin mallarına çökmekle" suçladı.