Selin Sayek Böke'den halka nefes aldıracak müjde! CHP'nin kazandığı tüm belediyelerde açılacak!

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke "Yeni kazandığımız tüm belediyelerde kent lokantaları açacağız, yurtlar açacağız, destek kartı uygulamaları yapacağız." dedi.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Medyascope'a konuk olduğu programda yurttaşları ekonomik olarak rahatlatacak adımların CHP'li belediyeler tarafından atılacağını açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-04-18-203457.jpg

Böke, "Yeni kazandığımız tüm belediyelerde kent lokantaları açacağız, yurtlar açacağız, destek kartı uygulamaları yapacağız." dedi.

"KRİZİ HALKIN OMZUNA YÜKLEYEN İKTİDARIN KARŞISINDA BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Böke şunları söyledi:

"CHP'nin bugüne kadar Kent Lokantaları, kreşler, yurtlar, kartlar, genç kart, halk kart gibi kartlarla ortaya koymuş olduğu dayanışmacı sosyal devlet uygulamaları genel iktidarımız için bir örnektir. ama bugün krizi halkın omuzuna yüklemiş olan iktidarın karşısında buna izin vermeyeceğiz diyen yeni iktidar ve yeni siyaset anlayışıdır.

ekran-goruntusu-2024-04-18-203346.jpg

"HALKIN İHTİYAÇ DUYDUĞU DESTEĞİ HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE ONLARA SAĞLAYACAĞIZ"

Bunu sadece önce yönettiğimiz illerde şehirlerde devam ettirmeyeceğiz. Yeni belediyelerimiz olan bütün bölgelerde kent lokantaları açacağız, yurtlar açacağız, destek kartı uygulamaları ile halkın ihtiyaç duyduğu desteği hak ettiği şekilde onlara sağlayacağız."