Sinan Oğan ve Barzani aynı karede! O fotoğrafa açıklık getirdi

Sinan Oğan ve Barzani aynı karede! O fotoğrafa açıklık getirdi

Sinan Oğan’ın Saray'daki resepsiyonda Neçirvan Barzani ile aynı fotoğraf karesinde görüntülenmesi gündem olmuştu. Oğan, o görüntüye dair açıklama yaptı.

İkinci turda Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın Saray'daki resepsiyonda yer aldığı bir fotoğraf karesi çok konuşuldu. O fotoğraf karesinde Sinan Oğan ile Neçirvan Barzani vardı.

Barzani ile aynı karede yer alan Oğan'a İYİ Partili İbrahim Özkan'dan eleştiri gelmişti. Özkan'a yanıt veren Oğan, sosyal medyadan konuya dair bir açıklama yaptı; Özkan'ı 'trollük' yapmakla suçladı.

"PLANA SADIK KALMIŞ"

Kareyi sosyal medya hesabından paylaşan İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan “Ülkücüyü kessen Barzani ile fotoğraf çektirmez. Plana sadık kalmış” ifadelerini kullandı.

"SENARYO YAZIYORSUNUZ"

Özkan'ın paylaşımına Oğan’dan yanıt gecikmedi. Oğan sosyal medyadan verdiği yanıtta şu sözleri kullandı:

“İbrahim bey merak ediyorum bunu cehaletten mi yazdınız, yoksa belediye işlerinden arta kalan vakitlerde yarı zamanlı trollük mü yapıyorsunuz? Hiç uluslararası bir toplantıya katılmadın mı, hiç kokteyle katılmadın mı ömründe? Bu tür ortamlarda siz birisiyle konuşurken birileri gelir orada durur ve ya sizin konuştuğunuz kişi ile selamlaşır? O esnada orada bulunan fotoğrafçılar da fotoğraf çeker. Bunlar önceden planlanan görüşmeler değil ki… Senaryo yazıyorsunuz..."

101811279-sinan-ogan-dan-ibrahim-ozkan-a-barzani-yaniti-159932241834m.webp