TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a destek: "AKP ve TFF yöneticileri çok istiyorlarsa takım kurup o statta kendileri maç yapsınlar!"

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a destek: "AKP ve TFF yöneticileri çok istiyorlarsa takım kurup o statta kendileri maç yapsınlar!"

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maça çıkmama kararına destek verdi ve "AKP ve TFF yöneticileri çok istiyorlarsa takım kurup o statta kendileri maç yapsınlar!" dedi.

Suudi Arabistan yetkililerinin Atatürk karşıtı tutumları nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Kupa maçına çıkmama kararı aldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusuna karşı takınılan duruma karşı tüm Türkiye ayaklandı.

Konuyla ilgili TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Baş şöyle dedi:

"FİNALİN SUUDİ ARABİSTAN'A ALINMASI BAŞLI BAŞINA SKANDAL"

"Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizde düzenlenmesi gereken #SüperKupa Finali’nin en başta Suudi Arabistan'a alınması başlı başına bir skandaldır. Şimdi görüyoruz ki AKP iktidarının sorumsuzluğu, Suudi Arabistan yetkililerini hadsizleştirmiş!

"EL AÇTIKLARI SUUDİ PATRONLARA ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN ÜLKEMİZİ REZİL EDEN AKP VE TFF"

Sporcuların bu koşullarda maça çıkmama kararını destekliyorum. El açtıkları Suudi patronlara şirin gözükmek için ülkemizi rezil eden AKP ve TFF yöneticileri cok istiyorlarsa takım kurup o stadda kendileri maç yapsınlar!"

ekran-goruntusu-2023-12-29-205250.png

"AKP VE TFF YETKİLİLERİNDEN UMUT YOK"

Beceriksiz AKP ve TFF yetkililerinden belli ki umut yok. Fenerbahçeli ve Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelinsin, #SüperKupa Finali ülkemizin bir diğer değerli kulübü Beşiktaş’ın sahasında oynansın, maça iki takım da Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” sözünün yazdığı pankartlarla çıksın. Hep birlikte sporcularımızı, dostluğu, barışı alkışlayalım!"