Türk polisine AKP'lilerden özür mü diletildi? Ümit Özdağ'dan olay yaratacak iddia, Soylu'ya sert tepki

Türk polisine AKP'lilerden özür mü diletildi? Ümit Özdağ'dan olay yaratacak iddia, Soylu'ya sert tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türk polisine baskıyla, AKP Gençlik Kolları üyelerinden özür diletildiğini iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir iddia ortaya attı ve Türk polisinin, AKP'liler tarafından aşağılanmaya çalışıldığını ifade etti. Özdağ yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"AKP GENÇLİK KOLLARI ÜYELEİRNDEN ÖZÜR DİLETME SÜRECİ"

Polisimize, AK Parti gençlik kolları üyelerinden özür diletme süreci şöyle yaşanmış; 27 Haziran akşam saatlerinde ilçe emniyet binası karşısında bulunan parkta kavga ihbarı gelmiş, bunun üzerine olay yerine bekçi ekibi sevk edilmiş, şahıslar birbirinden şikayetçi olmayarak ayrılmışlar. Ancak daha sonra iki kez daha kavga etmeleri üzerine bekçiler müdahale etmiş.

"4 ŞAHSI KELEPÇELEYEREK EMNİYETE GÖTÜRMEK İSTEMİŞLER"

Üçüncü kez kavga eden kişilere müdahale eden bekçiler, kavga eden şahıslarca darp edilmek istenmiş. Bekçiler, yardım anonsu yaparak destek istemiş ve ilçede bulunan tüm polis ve bekçi unsurları olay yerine intikal eder 4 şahsı kelepçeleyerek ilçe emniyete götürmek istemiştir.

"AKP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİRİ POLİSE BAĞIRMIŞTIR"

Saldırgan şahıslardan birisi, polis ve bekçilere saldırarak AK Parti gençlik kolları başkanı olduğunu, kimsenin kendisini ve yanındakileri göz altına alamayacağını söyleyerek bağırmıştır.

"MÜDÜR, POLİSLERİN ÖZÜR DİLETİP KONUYU KAPATMAK İSTEMİŞTİR"

Polis saldırganları işlemler için ilçe emniyet müdürlüğüne götürmüş ve işlem yapacağı sırada İlçe Emniyet Müdürü işlem yapılmamasını istemiştir. Müdür, olaya müdahale eden diğer polislerin ilçe binasına gelerek şahıslardan özür dilemelerini bu konunun kapanmasını istemiştir.

"2 BEKÇİ VE 1 POLİS AÇIĞA ALINMIŞTIR"

Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi koridorlarında kameralar önünde 8 resmi polis ve 2 bekçiye, kavga eden ve görevli memurlara tehditler savuran 4 kişiden özür dilettirilmiş. Olayın üzerinden 24 saat geçmeden şahısları kelepçeleyen 2 bekçi ve 1 polis açığa alınmıştır.

"SOYLU, TÜRK POLİSİNİN BAKANI DEĞİLDİR"

Soylu, Türk Polisi'nin bakanı değildir. Polisin görev yapmasını engellemekte, onurunu kırmaktadır. Özür diletilen polisler, sadece oradaki polisler değildir. Fotoğraftaki bütün polisler ve Türk devletine özür diletildi. Zafer Partisi Türk Milleti'ne Türk devletini geri verecektir.