Uğur Dündar 'babalık davası' haberlerine yayın yasağı aldırdı

Uğur Dündar 'babalık davası' haberlerine yayın yasağı aldırdı

Usta gazeteci Uğur Dündar konuya ilişkin yayın yasağı getirdi.

Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun ablasının babasının ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğu iddia edilmiş, Dündar ise iddiaları yalanlamıştı. Usta gazeteci konuya ilişkin yayın yasağı getirdi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, Dilara isimli diğer kardeşi de babasını ararken, bu kişinin Uğur Dündar olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

DNA testine göre babalık durumunun olmadığını söyleyen Dündar konuyla ilgili başvuruları neticesinde 'basın yayın yasağı' getirildiğini açıkladı:

"Dün sizlere "Bana atılan iftira ve yalanlar, bunları yayanların ellerinde patlar" diye yazdım ya...Bugün soruşturmacı gazetecilik yaptım ve beni tanıdığı (hatta çocuk sahibi olduğu!!!!) iddia edilen Suphiye Orancı'nın dudak uçuklatan gayri ahlaki geçmişini yakından bildiğini öne süren kişilerle konuştum. Onların iddialarını dinledikçe kızları için daha da üzüldüm. Ne talihsiz çocuklarmış... Ancak aşağıda okuyacağınız mahkemece çıkarılan YAYIN YASAĞI KARARI nedeniyle şimdilik bunları ve elimdeki belgeleri açıklamıyorum. Resmi makamlar talep ettiği takdirde onlarla paylaşmaya hazırım. Hakikat hedefine vardı bile... Az sonra..."