12 TL için çılgına döndü,Turistlere saldırdı

12 TL için çılgına döndü,Turistlere saldırdı

Eminönü'nden aracına binen iki Arap turisti Eyüpsultan'a getiren bir taksi şoförü, trafik sıkışıklığını gerekçe gösterip 12 lira daha fazla istediği ücreti alamayınca çılgına dönüp turistlere el kaldırdı. Turistlere saldıran taksi şoförüne bir vatandaş tepki göstererek istediği parayı verdi. Taksi sürücüsü ve turistler arasındaki tartışma kameralarca kaydedildi.

Cumartesi günü Eminönü'nde gezen karı koca iki Arap turist, Eyüpsultan'a gitmek için taksiye bindi. Taksici Arap turistleri saat 17.30 sıralarında Eyüpsultan Feshane durağına getirdi. Arap turistler, 15 lira uzatınca taksi şoförü trafik olduğu için başka bir yoldan geldiğini iddia edip 12 lira daha vermeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine taksiden inen Arap turistler ve şoför arasında tartışma başladı. 12 lira daha almadığı için sinirlenen şoför, karı-kocaya el kaldırdı.

'PARAYI ALDI YİNE SUSMADI'

Tartışmayı ve şoförün el kaldırdığını gören gören genç bir vatandaş, "Sen bunlara 12 lira için mi vuracaksın” diyerek şoföre cebinden çıkardığı 12 lirayı verdi. Aldığı parayı cebine koyan şoför susmayıp tekrar bağırmaya başladı. Çevrede bulunan bir esnaf da “Kadına da el kaldıramazsın, bin arabana git” diyerek şoföre tepki gösterdi. Olay yerine gelen vatandaşlar taksiciyi zorla arabasına bindirerek gönderdi. Yaşanan tartışma anı da bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.