14 Mart'ta açıklamıştı: O gazetecinin dediği oldu…

14 Mart'ta açıklamıştı: O gazetecinin dediği oldu…

Türktime yazarı Talat Atilla, 14 Mart günü, Bahçeli’nin erken seçimi açıklayacağını yazdı. Bu yazısını, Rahmi Turan Sözcü’de yayınlarken, bazı gazeteler ve ANAR Başkanı Uslu, kaynak belirtmeden kullandı. Bu durumu eleştiren ve yazı sonrası küfür, hakaret dolu sayısız mesaj aldığını belirten Atilla, erken seçimin neler getireceğine ilişkin öngörüsünü de paylaştı.

Türktime yazarı Talat Atilla, 14 Mart günü ‘Bahçeli erken seçimi açıklayacak’ diye yazdığını belirterek, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın bu yazıyı gazetesine taşıdığını, ancak Milliyet Gazetesi ve ANAR Başkanı İbrahim Uslu’nun, yazısından ismini kullanmadan alıntılar yaptığını kaydetti. Atilla, Uslu’nun tavrı için “Tam bir Cem Yılmaz komedisi” dedi.

Bundan sonra olabilecek gelişmelere ilişkin öngörüde de bulunan Atilla, iktidarın, eski dönemlerini aratır hale geldiğini ve seçmen açısından bir kara delik oluştuğunu belirtti.

‘BENİ FİTNELİKLE SUÇLAYANLAR UTANDI MI?’

Söz konusu gelişmelerle ilgili ‘Ne demiştik desem, ayıp olur mu?’ başlıklı bir yazı yazan Talat Atilla, şunları kaydetti:

“14 Mart tarihinde bu satırlarda, “Bahçeli erken seçimi açıklayacak” diye yazdım. Ve bu yazıdan sonra küfür, hakaret dolu sayısız mesaj atıldı. Fitnelikten tutun da, aklınıza gelebilecek her türlü hakarete maruz kaldım. Tahmin ediyorum Rahmi Abi’ye de aynı dozda mailler gitmiştir.

Ve sonuç….

Bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli TBMM gurubunda yaptığı açıklamada, “ERKEN SEÇİM “ istedi. Beni yalan yazmakla, fitnelik yapmakla suçlayan her partiden kişiler acaba utandılar mı? Bu nasıl bir tahammülsüzlük böyle…

En çok yazılan da, “Binlerce gazeteci var onlar bilmiyorlar da sen mi biliyorsun” gibi anlamsız, mantıktan uzak bir teori ile saldırdılar. Umarım bunları yazanların yüzleri biraz olsun kızarmıştır.

Amacım, “Ben dedim de çıktı” demek değil aslında. Neden bu kadar birbirimize tahammülsüz olduk. Ne ara bu kadar kötüleştik?

‘GELELİM ERKEN SEÇİMİN NELER GETİRECEĞİNE…’

Neyse…

Gelelim erken seçimin neler getireceğine…

İktidar partisi özellikle ilk dönemlerinde büyük işler yaptı.

Son dönemlerinde geçmişte yaptığı atılımlardan ziyade FETO ve kendi iç karışıklıkları ile uğraştı.

Ve eski dönemlerini aratır hale geldi. Seçmen açısından bir kara delik oluştu.

Bu kara deliğin iktidar partisini ne kadar tehdit ettiğini bilmiyorum ama negatif bir etkisi olacağını düşünüyorum.

Tahminim şu;

Cumhurbaşkanlığını Erdoğan alır ama genel seçimler ve yerel seçimlerde iktidar yara alır.

Birkaç ay sonra daha berrak bir tahmin yapmak üzere…

Sevgiler.”