'15 sene bu ülkeyi ateistler yönetse AKP'nin verdiği zararın onda birini veremezdi'

'15 sene bu ülkeyi ateistler yönetse AKP'nin verdiği zararın onda birini veremezdi'

Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi'nde uzun yıllar siyaset yapan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2 kez kazanan, merkez sağın önemli ismi Burhan Özfatura 15 senelik AKP hükümetlerine çok sert eleştirilerde bulundu.

16 Nisan'da yapılacak başkanlık referandumunda 'hayır' diyeceğini açıklayan mütedeyyin kesimin önemli isimlilerinden Burhan Özfatura İzmir'de çalışmalarına hız verdi. AKP'nin ABD projesi olduğunu belirten Özfatura Ankara'da Barzani'nin 'Kürdstan Bayrağı' ile karşılanmasına çok sert tepki gösterdi.

'ÜLKEYİ 15 SENE EN KOYU ATEİSTLER YÖNETSE İSLAMA AKP'NİN VERDİĞİ ZARARIN 10'DA BİRİNİ VEREMEZLERDİ'

İslam dininde şirkin en büyük günahlardan olduğunu belirten Özfatura AKP'nin bu günahı mübah hale getirdiğini öne sürerek  "İslamiyet'e bu kadar zarar veren bir parti olmamıştır. Dinimizi böyle istismar eden, bu kadar içini boşaltan, tüm milli ve manevi değerleri dejenere eden ve sadece bir başörtüsüne indirgeyen, tüyü bitmemiş yetim hakkına, harama, helale hiç önem vermeyen bir iktidar gelmedi. Şahsi kanaatim o ki 15 sene bu ülkeyi ateistler yönetse en böyle koyu AKP'nin verdiği zararın onda birini veremezdi. Çünkü ABD'nin talimatı gereğince Türkiye'de ılımlı İslam başarıyla tatbik edildi ve dinimizin içi boşaltıldı. Önemli günahlar mübah hale geldi. Şirk suçusu; yani kula kulluk... Bir bakın AKP'deki dalkavuk takımına Tayyip Erdoğan'ı nasıl... Söylemekten bile korkuyorum." ifadelerini kullandı.(Mustafa Ülkü CANER-İzmir)