23 Nisan için halkçı CHP mahallelerde… Milli Bayramları unutturamayacaklar!

23 Nisan için halkçı CHP mahallelerde… Milli Bayramları unutturamayacaklar!

CHP Bahçelievler İlçe Örgütünün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde konuşan CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, ''23 Nisan Atatürk'ün çocuklara armağanıdır. Bugün burada bu etkinliği düzenlememizin sebebi gelir düzeyi düşük çocuklarımızı eğlendirmek ve onları mutlu etmek. Yurttaşlara daha fazla dokunmak. 23 Nisan'ın anlam ve önemine uygun bir etkinlik gerçekleştirmek'' dedi

Uğur Can YALÇINKAYA / YURT

CHP Bahçelievler İlçe Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yenibosna Zafer Mahallesi'ndeki Yıldırım Beyazıt Parkı'nda çocuk etkinliği gerçekleştirdi. 

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik etkinliği neden Zafer Mahallesi'nde gerçekleştirdiklerini, ''birçok siyasi parti tarafından ihmal edilen bir mahalle Zafer Mahallesi . Belki Bahçelievler Merkezde Soğanlı'da Siyavuşpaşa'da yurttaşlar çocuklarını AVM'lere oyun sahalarına oyun alanlarına götürebiliyorlar. Fakat buradaki ailelerin olanakları kısıtlı. Aynı zamanda İlçe Başkanlığı olarak  oy oranımızın en düşük olduğu mahalle. Bu yüzden Zafer Mahalle'sini tercih ettik'' diyerek açıkladı. 

Etkinlikte palyaçolar yer alırken çeşitli oyunlar oynandığını ve çocuklara pamuk şeker dağıtıldığını belirten Başkan Çelik, ''Organizasyon ekibimizle buraya geldik. Palyaçolar çocukları eğlendirerek mutlu etti. Oyunlar oynadı. Keyifli anların yaşanmasına sebep olduk. Bu sayede sadece çocuklar değil ailelerini de mutlu etmiş olduk. Onlara dokunduk. Yurttaşlarla iletişim kurduk. Türkiye gündemini değerlendirdik. Buradaki amacımız Bahçelievler'de insanlara daha fazla dokunmak. CHP'nin daha fazla sokakta olması gerekiyor. CHP'nin insanlara daha fazla dokunması gerekiyor. Dolayısıyla 23 Nisan'ın anlam ve önemine uygun bir şekilde burada bir çocuk etkinliğini gerçekleştirdik'' ifadelerini kullandı.

Erken seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, ''24 Haziran gibi kısa bir süreye seçimin sıkıştırılmasını yurttaşlarla konuşuyoruz. Bahçelievler'de neler yapılabilir sorusuna cevap arıyoruz. Bu şekilde bölgemizdeki insanlarla her anlamda iletişim kurmuş oluyoruz. Bahçelievler İlçe Başkanlığı olarak her mahallede farklı organizasyonlar yapıyoruz. Çünkü hiçbir mahallenin sorunları aynı değil. Mesela Zafer Mahallesi'nde nüfus yoğunluğu hakim. Buna nasıl bir çözüm buluruz mantığıyla hareket ediyoruz veya Siyavuşpaşa Mahallesi'nde Soğanlı Mahallesinde farklı bir durum söz konusu. Çarpık kentleşme var. Orada depreme yönelik bir çalışma gerçekleştireceğiz. Deprem bilgilendirme çalışmaları ve ilk yardım çalışmaları yapacağız. Bunun haricinde Kocasinan Merkez Mahallesi'nde veya Yenibosna Çobançeşme Mahallesi gibi bölgelerde uyuşturucuyla mücadeleye yönelik faaliyetler yürüteceğiz. Bahçelievler'in 11 mahallesinde ayrı ayrı sorun tespit çalışmaları yapıp bu mahallelerde mahalle odaklı sorun odaklı çalışmaları gerçekleştireceğiz'' dedi.

Öte yandan 23 Nisan Pazartesi günü saat 9.30'da Bahçelievler Kaymakamlığı'nın önünde çelenk koyma töreni olacağını ifade eden Çelik, ''Bugün burada CHP'nin halkla iç içe olmasından mutlu olan yurttaşları gördük. Bütün parkı dolaştık bizlere teşekkür ediyorlar. Yurttaşların tepkisi partimiz adına da Bahçelievler İlçe örgütü adına da bizleri çok mutlu etti. '' açıklamalarında bulundu.