CHP'li Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Kaybedeceksiniz!

CHP'li Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Kaybedeceksiniz!

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP grup toplantısında söylediklerine cevap verdi. Kaftancıoğlu; "Kemal Kılıçdaroğlu’nun milyon dolarlık şirketi olan eniştesi, paraları sıfırlayan çocukları, emrinde MİT’i yok ama aslanlar gibi fikirlerine ve inancına sahip çıkan bir il başkanı ve örgütü var. İşte bundan korkuyorlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP'nin grup toplantısında kendisi hakkında söylediği sözlere twitter hesabından yanıt verdi.

"ACZİYETİNİ GÖSTERİR"

Kaftancıoğlu "Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır" dedi.

Kaftancıoğlu, ayrıca kendisi hakkında yalan haberlerle itibarsızlaştırma kampanyası yürütenler ve Erdoğan hakkında dava açacağını belirtti: 

Şahsi ikballeri uğruna devlet ve devlet kurumlarının yalan dolanlarla bu derece itibarsızlaştırılmasına vesile olanlarla başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yargı önünde hesaplaşacağım.

Evet Kemal Kılıçdaroğlu’nun milyon dolarlık şirketi olan eniştesi, paraları sıfırlayan çocukları, emrinde MİT’i yok ama aslanlar gibi fikirlerine ve inancına sahip çıkan bir il başkanı ve örgütü var! O nedenle güçlüyüz ve o nedenle korkuyorlar!

Yarın 12.00’de Büyük İstanbul yürüyüşünü başlatmak üzere Karaköy’de ki il binamızda bayrağı devralırken, hakkımda yürütülen karalama kampanyasına dair yapacağım basın açıklaması sonrası noktayı koyacak ve işimize bakacağız #kaybedeceksiniz