'ABD, Fransa, Almanya, Körfez ülkeleri Türkiye'yi oyuna getirdi'

'ABD, Fransa, Almanya, Körfez ülkeleri Türkiye'yi oyuna getirdi'

Beyaz Saray, 2 yıla yakın tutukluluğunun ardından ev hapsine alınan ABD’li papaz Andrew Brunson’ın ‘durumuyla’ ilgili sorumlu rol üstlendiği belirtilen Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e yaptırım uygulanacağını açıkladı. ABD skandal tehditlerine devam etti. ABD'li yetkililer Brunson'un serbest kalmaması durumunda yaptırımların artarak devam edeceğini belirttiler. Gazeteci-yazar Hüsnü Mahalli ABD-Türkiye arasında yaşanan gerilimi değerlendirdi. Mahalli bug

Hüsnü Mahalli Twitter hesabından, "7 yıl önce yazdığım Ortadoğu’da Kanlı Bahar kitabımda ‘Son hedefin Türkiye’ olduğunu söyledim. Geçen süre içinde herkes ABD,Fransa,Almanya, Körfez ülkeleri Türkiye’yi oyuna getirdi ve Ankara perişan.
Daha neler neler olacak!!!
İçerde ve dışarda karanlığın karanlığı:("
diye yazdı.

Mahalli daha sonra şu paylaşımları yaptı:

Zarrab gözaltına alındığında bu olayın çok büyük olduğunu ve Fetö tarafından dinlenen herkesin telefon kayıtlarının CİA, Alman istihbaratı ve Mossad’ın elinde olmasından dolayı Türkiye’nin işinin çok zorlaşacağını söylemiştim.
İşler çok karışacak:(

‘Arap Baharı’ ama özellikle Suriye olayında herkes (Türkiye,ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, Körfez ülkeleri..)birlikte hareket ediyordu.
IŞİD,Nusra,ÖSO ve daha neler!
Şimdi ortalıkta yalnızca Türkiye var ve herkes onun karanlık ilişkilerini biliyor.
Şantaj onların ruhunda var!