'Abdullah Gül bazı isimleri dikkate bile almaz'

'Abdullah Gül bazı isimleri dikkate bile almaz'

Son KHK’ları eleştiren 11. Cumhurbaşkanı Gül’e AKP’den tepkiler sürerken, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan da sitemkar bir açıklama yaptı. Gül bu tepkilere henüz cevap vermedi ancak yakın çevresinden yorum geldi.

Son çıkarılan KHK'lara tepki gösteren eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e AK Parti kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Gül'e sitem etti. Cumhurbaşkanı Gül bu tepkilere henüz bir cevap vermedi. Ancak yakın çevresine göre, Gül bazı tepkileri dikkate bile almaz.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sivillere ceza muafiyeti tartışmalarına Twitter'dan yaptığı açıklamalarla katılmış, KHK'nın yeniden düzenlenmesi gerektiğini söylemişti. Gül'ün bu fikrine AK Partililerden tepki geldi. Başbakan Binali Yıldırım, 'Hepsi boş konuşmalar' dedi, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar 'Gül muhaliflere yaklaşmaya çalışıyor' yorumunda bulundu. Son tepki ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Geçmiş Cumhurbaşkanımızın da, burada kalkıp maalesef bir muğlaklıktan bahsetmiş olması üzücüdür" diye konuştu.

Abdullah Gül kendisine yönelik bu sitemlere henüz yanıt vermedi. Fakat Kanal D Haber'den Seçil Özer'in aktardığı bilgilere göre, Gül'ün yakın çevresi, Gül'ün bazı isimleri ve bazı tepkileri dikkate bile almayacağı görüşünde.