'Adalet Yürüyüşü'ne bir destek de liselilerden

'Adalet Yürüyüşü'ne bir destek de liselilerden

Halk-Lis Genel Sekreteri Ahmet Atakan Çetinkaya, Halk-Lis Isparta İl Örgütü ile birlikte 'Adalet Yürüyüşü'yle ilgili destek içeren açıklamalarda bulundu.

Halk-Lis Genel Sekreteri Ahmet Atakan Çetinkaya, 'Adalet Yürüyüşü'yle ilgili destek açıklaması yaparak, "Bu yürüyüş sadece tutuklanan bir milletvekili için değildir, bu yürüyüş yarın bu olayların yaşanmaması içindir, bu yürüyüş tarafsız ve bağımsız yargı içindir" dedi.

'Adalet herkese lazım olacak'

Çetinkaya açıklamalarında şu sözlere yer verdi: "'Adalet' elbet herkese lazım olacaktır! Günümüz dünyası, günümüz Türkiye'si herşeyden önce insanlık eğer huzur, barış ve mutluluk içinde yaşamak istiyorsa bu anca eşitlik ve adalet ile olur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlunu'nun elinde Adalet yazan bir pankartla yürümek zorunda kalması bizi hem üzmüş, hem de umutlandırmıştır. Tüm Türk Milletine ve Türk Gençliğine seslenmek istiyorum. Bu yürüyüş sadece tutuklanan bir milletvekili için değildir, bu yürüyüş yarın bu olayların yaşanmaması içindir, bu yürüyüş tarafsız ve bağımsız yargı içindir. Adalet yürüyüşüne Halkçı Liseliler olarak tüm üyelerimizle, yönetimlerimizle birlikte destek veriyoruz. Bu yürüyüşe destek vermek bizi adaleti arayan sorumlu bir vatandaş yapar. Tüm vatandaşlarımızı bu adalet çağrısına kulak vermeye, destek olmaya çağırıyoruz.
Çetinkaya sözlerini yürüyüş esnasında hayatını kaybeden Hasan Tatlı'nın ailesine başsağlığı dileyerek sonlandırdı.