Adalet Yürüyüşü’ne katılan müdür açığa alındı

Adalet Yürüyüşü’ne katılan müdür açığa alındı

Özel Cihan Hastanesi’nin yaptığı açıklamada Gökhan Tanrıverdi’nin açığa alındığı, yaşanan olaylardan üzüntü duyulduğu ifade edildi.

Özel Cihan Hastanesi’nin yaptığı yazılı açıklama ise şu şekilde :

Değerli Kamuoyuna,

Özellikle birkaç gündür çeşitli iletişim kanallarında, kurumumuza yönelik olan haksız isnatlar içeren diyaloglardan dolayı çok büyük üzüntü duyduk. Kocaeli’de dört yıldır hizmet veren bir marka olmanın ve sizlerin güveninin bir yansıması olarak konuyu; hastanemizi en az bizim kadar sahiplenen siz değerli halkımızdan öğrendik.

Kocaeli’de sağlık sektöründe, vizyon ve misyon ilkelerimize bağlı, devlet kurumları ile entegre, 375 personeli ile kamuya hizmet etmenin vermiş olduğu büyük sorumlulukla; sizleri bir kez daha bilgilendirmek istedik.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumlarda toplumu ayrıştırmaya götürecek hiçbir siyasi eylemin arkasında olmadığımızı, toplumun hassasiyetlerine, örf ve adetlerine, dini görüşlerine saygılı olduğumuzu ve din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın insana insan olduğu için değer verdiğimizi Özel Cihan Hastanesi Yönetimi olarak belirtmek isteriz.

Kurumumuza yönelik yürütülen bu karalama kampanyaları karşısında; Şahıs olarak katıldığı etkinlikten dolayı bu üzücü olaya neden olması sebebiyle hastanemizin çalışanı Gökhan Tarnıverdi’nin görevinden açığa alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını bildirir, hastanemizi bizim kadar sahiplenen siz değerli Kocaeli halkının bu asılsız iddialara itibar etmeyeceği inancıyla, sağlıklı ve huzurlu günler diler, şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla.

Cihan Hastanesi Yönetimi