Adnan Oktar'a itirafçı şoku: Kim bu 33'üncü isim?

Adnan Oktar'a itirafçı şoku: Kim bu 33'üncü isim?

Adnan Oktar suç örgütünün kilit isimlerinden işadamı Altuğ Revnak Eti itirafçı oldu. 

Adnan Oktar suç örgütünün kilit isimlerinden biri daha itirafçı oldu.

Savcılığa 150 sayfa ifade veren örgütün üst düzey yöneticilerinden işadamı Altuğ Revnak Eti, örgütle ilgili önemli bilgiler verdi.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Adnan Oktar ve örgütüne yönelik sürdürülen soruşturmada bir itirafçı daha yeni listeye eklendi.

Oktar grubunun önemli isimlerinden biri olan işadamı Altuğ Revnak Eti, tutuklu bulunduğu cezaevinden savcılığa dilekçe yazarak etkin pişmanlıktan faydalanmak istediğini belirtti.

DOĞA BİLİMLER DERNEĞİ'NİN KURULUŞU
Bu başvurunun üzerine savcılık tarafından Altuğ Revnak Eti'nin ifadesi alındı. 30 yıldır Oktar grubunun içinde olduğunu anlatan Eti, yaklaşık 150 sayfa ifade verdi. İfadesinde Oktar'ın talimatıyla Doğa Bilimler Derneği'ni kurduğunu iddia eden Eti, derneğin başkanlığını yaptığını söyledi.

OKULLARDA FAALİYET GÖSTERDİ
Eti'nin Doğa Bilimleri Derneği adı altında okullarda faaliyet yaparak, küçük yaşta çocukların örgüte girmesini sağladığı iddia ediliyordu.

İkinci bir iddiaya göre de örgütün Amerika, Vatikan ve İsrail bağlantılarını sağladığı öne sürülen Eti'nin bu konularla ilgili detaylı ifade verdiği öğrenildi.

SIRADA İKİ ÖRGÜT YÖNETİCİSİ DAHA VAR
İfadesi tamamlanan işadamı Altuğ Revnak Eti'nin önümüzdeki günlerde tahliye edilmesi bekleniyor. Eti'yle birlikte örgütte itirafçı sayısı 33'e yükselirken 2 örgüt yöneticisinin etkin pişmanlıktan yararlanmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.