Ahmet Hakan sıvadı!

Ahmet Hakan sıvadı!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısı ile, yine Mehmet Barlas'a taş çıkardı.

Hürriyet yazarı, eski İslamcı - yeni demokrat (!) Ahmet Hakan, iki gündür köşesinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden yazılar kaleme alıyor. Hakan yazılarında işin asıl sorumlusu hükümete bir tek kelime dahi etmezken, anamuhalefet liderine demediğini bırakmıyor.

AKP üyesi, 15 Temmuz Darbe girişiminde sokağa çıktığını açıklayan inşaat işçisi Sıtkı Aydın, geçim sıkıntısı, işsizlik, çaresizlik gibi nedenlerle kendisini ateşe vermişti. Bu olayın medyada yer almamasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu isyan etmiş, işçiyi bu eyleme götüren sorunları eleştirmişti.
Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları Ahmet Hakan'ı rahatsız etti, dünki köşe yazısında akıl ve izanla izah edilemeyecek iftiralarla CHP liderine saldırdı. Ahmet Hakan, milyonlarca mağdur için, adalet için yürüyüş başlatan CHP liderini, "empati yoksunu, şefkatsiz, merhametsiz, vurdumduymaz" olmakla suçlarken bu işin asıl sorumlusu hükümete bir tek kelime bile etmedi. 

AHMET HAKAN SIVADI

Ahmet Hakan bugünkü yazısında da, aynı konuda CHP liderini suçlamaya devam etti. Yazısında yine hükümete tek bir cümle, söz ile eleştiri getirmezken, CHP liderini kendince eleştirmeye devam etti.
 Geçim sıkıntısı, ekonomik darboğaz ve yanlış politikalarla yurttaşları intiharın eşiğine getiren yönetim beceriksizliğini eleştirmek yerine kolay olanı yapıp muhalefet liderine saldırmak tatlısu gazeteciliğiyle değil de, neyle açıklanır? 

Bugünkü yazısında iktidar dururken muhalefeti eleştirdiğini kabul eden Ahmet Hakan gazetecilik yaparmış gibi yapmış, bir de üstüne ahkam kesmelere kalkmış. CHP Basın Sözcüsü Bülent Tezcan'a da 'yerim sizin ironizi' diyen Ahmet Hakan'a 'biz de senin gazeteciliğini yeriz' deriz ama ortada gezetecilik yok... Biraz daha havyar, biraz votka!