Ahmet Kural'a hapis cezası

Ahmet Kural'a hapis cezası

Şarkıcı Sıla'yı darp eden Ahmet Kural'a, İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'nce 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiası üzerine hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural hakkında açılan davada karar verildi. İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Ahmet Kural'ın yanısıra, şarkıcı Sıla'da avukatlarıyla katıldı. 

Ahmet Kural'ın avukatları, yargı makamından tanık dinletme ve olay yerinde keşif yapılması talebinde bulundu. Ancak mahkeme avukatların bu talebini reddetti. Talebin reddi Kural'ın avukatlarınca reddi hakim yanıtıyla karşılandı. Mahkeme de yine karşılık olarak reddi hakim talebinin reddine karar verdi. 

Ahmet Kural, salonda sesini yükselterek, şarkıcı Sıla'yı suçladı: "Beni bir proje olarak gördü, kariyerimle oynadı. Ailemin evine madde kullanarak geldi." 

Kural salonda, "Bana attıkları uyuşturucu kullanıyor iftirasına yönelik ona ve bana test yapılsın. Ben kimseyi darp etmedim, hakaret etmedim. Masumum, beraatimi istiyorum" dedi.

Kural'a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.