"Aileye otopsi raporunu ve olay yeri resimlerini gösteremedim"

"Aileye otopsi raporunu ve olay yeri resimlerini gösteremedim"

Ankara’da tecavüz edilip bir gökdelenin 20’inci katından atılarak hayatını kaybettiği ifade edilen Şule Çet’in avukatı Umur Yıldırım, Çet'in önce tecavüz edildiğini, sonra boğazının sıkılarak öldürüldüğünü, ardından da pencereden aşağı atıldığını söyledi.

Yıldırım, "Ama öldürme aşamasında Berk olmayabilir. Bilemiyoruz şu anda. Bir sonraki duruşmada daha da dökülmeler başlayacak, o zaman gerçek açığa çıkabilir" diye konuştu.

Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın haberine göre, "Cinsel saldırı noktasında ikisi de işin içindeler" diyen avukat Yıldırım, aileye otopsi raporunu ve olay yeri resimlerini gösteremediğini söyledi. Karşı tarafın konuşacak başka bir şey bulamadığı için, "Bakire değildi" gibi söylemler kullandığını ifade eden avukat Yıldırım, "Uzman mütalaa raporu diye, Mehmet Nuri Aydın isimli birinden rapor alıp dosyaya soktular. O raporu da okumuşsunuzdur. O raporda ifadeler bir doktorun dilinden döküldü...

"Berk’in açıklayamadığı bir kısım var, 02.39’dan önce olanlar" diyen Yıldırım, Berk Akant'ın "‘Çok kötü şeyler oldu, telefonu aç, bana geri dön" şeklinde mesaj attığı kişinin mesajı sabah gördüğünü söyleyerek yalan ifadede bulunduğunu kaydetti. Yıldırım, bu kişiyle Berk Akand'ın saat 02.16’da, 02.40'da konuştuğunun HTS kayıtlarında olduğu kaydedildi.