AKP'de 123 milletvekili istifa ettirilecek!

AKP'de 123 milletvekili istifa ettirilecek!

AKP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası ile başlayan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in isfası ile devam eden sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dahail 6 belediye başkanın daha istifasının isteneceği iddia eilirken de bir operasyonunda AKP'li vekillere yapılacağı öne sürüldü. AKP'li 123 vekilin Bylock ve FETÖ ilişkisi nedeniyle istifa ettirileceği belirtiliyor

AKP'de bylock ve 'FETÖ/PDY' ile ilintili olduğu düşünülen 123 vekilin istifa edeceği iddia edildi.

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan, AK Parti'deki belediye başkanı değişikliklerinin ardından sırada milletvekillerinin olduğunu ileri sürdü. Takan dünkü yazısında, "Değişim il, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile sınırlı kalmayacak. Bazı milletvekillerinin de partiden istifa etmesi gerektiği gündeme gelecek." ifadelerini kullandı.

NEDENİ: BYLOCK

AKP kulislerinde bu iddiaların yankılandığını söyleyen Takan yazısına şöyle devam etti: " Nedeni sordum, "ByLock" dediler. Sayı istedim... Önce belirtmek istemediler ama "123" olarak iddialarında ısrar ettiler.."

REİS TEMİZLİKTE KARARLI

Duyduğu sözlerle şoke olduğunu dile getiren Takan şöyle devam etti: "Saray kaynakları, "temizlik" konusunda "reis"in ne kadar kararlı ve gözü kara olduğunu uzun uzun anlatıp "geri dönüş yok" diye eklediler. "Bunun sonu erken seçime gitmez mi" diye rutin soruyu tekrar ettiğimde "15 Temmuz 2018" olasılığının daha da kuvvetlendiğini belirttiler.