AKP'de FETÖ'cü kavgası... Yazışmalarını ifşa ettiler

AKP'de FETÖ'cü kavgası... Yazışmalarını ifşa ettiler

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, hükümete yakınlığıyla bilinen Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz ve eşi Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür’e ait olduğunu öne sürdüğü mesajları ve mailleri paylaştı.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, dinci Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz ve eşi Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür’e ait olduğunu öne sürdüğü mesajları ve maillerini twitter hesabından paylaştı.

Şamil Tayyar’ın, Yılmaz ve eşi Gür’e ait olduğunu iddia ettiği yazışmaları paylaşarak haklarında hukuki işlem başlatılması talimatı verdi. Tayyar bu talimatının ardından da savcılara pazartesiye kadar süre verdi. Savcıların soruşturma açmaması halinde de yargı içindeki çeteleri açıklayacağını da ileri sürdü.

AKİT YAZARININ TAYYAR'IN ÖFKESİNE NEDEN OLAN YAZISI ŞÖYLE:

Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz da köşesinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na yüklendi...

“Bir oğlu ve kızı, Ali Kalkancı’nın müridiydi…

Diğer oğlu Adnan Oktar’ın…

Madımak provokasyonunda Sivas’ta Belediye Başkanıydı…

Referandum sürecinde “hayır” diyerek üst akla el salladı.

CHP’li Kılıçdaroğlu’na ödül verdi.

HDP ile tenhalarda pazarlığa oturdu.

CHP, HDP ve İYİ ile stratejik ortaklık yaptı.

Peki Erbakan’ın ‘Renksiz, kokusuz, tatsız, tuzsuz bir siyasi figür’ diye tanımladığı bu karakter, neden her kritik meselede renk veriyor?

Neden her kritik meselede, Reis’e ve AK Parti’ye karşı kötü koku püskürtüyor?

Neden her kritik meselede damakta İngilish tadı bırakan açıklamalarla gündeme geliyor, düşündünüz mü hiç?

Veya…

Bu yaman çelişkilerine karşılık İngiliz güveğisi dememize niye bozuluyor?”

YILMAZ YAZISINI ŞÖYLE SÜRDÜRDÜ: 

“Hadi bunu da geçtik… Saadet Partisi için 1997’de “Demokratik rejim açısından tehlikeli bir rejim olan Refahyol günlerine bir daha dönmemek dileğiyle…” diyerek Refahyol Tutanakları kitabını imzalayan Şamil Tayyar’ın iftira ve hakaretleri ile neden bana taarruz ediyor? Acaba İngiliz eşi, kocası Temel Karamollaoğlu’nun, bir gazeteci kadını bu tür entrikalarla domine etmeye çalışmasını Avrupalı bir kadın bakış açısıyla nasıl değerlendiriyor? Merak ediyorum doğrusu…

Bana herhangi bir açıklama yapmadığı halde neden beni bir “köy ağası” gibi feodal yöntemleriyle susturmaya çalışıyor? Yoksa Temel Karamollaoğlu, bu feodal yöntemleri sadece Avrupalı olmayan kadınlara mı reva görüyor?

Ay nasıl görürse görsün… Ha şuradan uyarayım! Kimse farkında değil zannedilmesin…

Sözde dindar geçinen erkeklerin, pratikte ikircikli olan, seçmeci kadın bakış açısı, hakikaten sadece başörtülü kadınlarda değil, bu komplekslilerin yaranmaya çalıştığı seküler kadınlarda dahi tiksinti uyandırıyor.

Şahsiyetsizlik olarak görülüyor. Tükürüğe boğuluyor.”

TAYYAR'IN KİTABINI PAYLAŞTI

Mehtap Yılmaz, yazısının sonuna Şamil Tayyar’ın “Refahyol Tutanakları” isimli kitabını paylaştı. Tayyar’ın kendi kitabını "Demokratik rejim açısından tehlikeli bir dönme olan Refahyol günlerine bir daha dönmemek dileğiyle" diye imzaladığı görülüyor.

TAYYAR BU YAZININ ARDINDAN TWİTTER'DA VERYANSIN ETTİ

Tayyar şu mesajları paylaştı: