AKP'de kazan kaynıyor: Ciddi kıyım oldu, arkamızdan hançerlediler

AKP'de kazan kaynıyor: Ciddi kıyım oldu, arkamızdan hançerlediler

AKP Malatya’da yaşanan bir tartışma dikkat çekti. AKP'li Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat “Biz arkamızdan hançerlendik ve kendi elimizle getirdiğimiz arkadaşlar bize yanlış yaptı” dedi.

AKP Malatya’da yaşanan bir tartışma dikkat çekti. AKP'li Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat “Biz arkamızdan hançerlendik ve kendi elimizle getirdiğimiz arkadaşlar bize yanlış yaptı” dedi.

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, geçen günlerde Pütürge Belediyesi'ni ziyaret etti.

Burada söz alan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, aday gösterilmemesinden kaynaklı sert ifadeler kullandı. Polat’ın hedefinde ise Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Pütürge Belediye Başkanı adayı Mikail Sülük vardı.

Haksızlık yapıldığını belirten Polat, "Malatya ilçeleri arasında ciddi bir kıyım olmuş ve başarılı arkadaşlarımız cezalandırılmıştır" diye ifade etti.

Polat'ın konuşması sırasında, Pütürge Belediye Başkan Adayı gösterilen Mikail Sülük'ün kalkıp odadan ayrılması ise dikkat çekti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan'ın ortamı yumuşatma çabası yeterli olmazken, Polat sözlerini sürdürdü.