AKP Genel Merkezi'nde 'dulmuşsunuz' diye fırçalanan şehit eşinden flaş açıklama

AKP Genel Merkezi'nde 'dulmuşsunuz' diye fırçalanan şehit eşinden flaş açıklama

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde helikopterlerin açtığı ateş sonucunda hayatını kaybeden Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ, AKP aday adaylığından çekilmişti. Rukiye Dağ, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak AKP’ye oy vermeyeceğini duyurdu.

Rukiye Dağ’ın çekilmesine sebep olan konu ise AKP’de aday adayları ile mülakat gerçekleştiren, Komisyon Başkanı Mustafa Ataç’ın, Rukiye Dağ’a, “Dulmuşsunuz, eşinizden boşanmışsınız” demesi… Rukiye Dağ'ın açıklamasına göre AKP'de adayları değerlendiren Mülakat Komisyonu Başkanı Mustafa Ataç, Dağ'ı kahreden bu sözün ardından forma bakmadığını söylemişti.

Rukiye Dağ, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak AKP’ye oy vermeyeceğini duyurdu. “Son 6 gün... 15 Temmuz’a kadın halimle ilk günden beri erkek gibi direnen 1i olarak kutuplaşmaya engel olmak,birlik ve beraberlik için oyumu AK Partiye vermeyeceğim..” diyen Dağ şöyle devam etti: “Artık değiştirme zamanı, kendini 16 yıl garantiye alanlardan bu Anadolu halkına hizmet/mizmet olmaz.. beni sevenlere...”

İşte o mesaj: