AKP'li adaydan AKP'lilere: İhaleciler, hırsızlar!

AKP'li adaydan AKP'lilere: İhaleciler, hırsızlar!

AKP’nin Van Gevaş belediye başkan adayı Murat Sezer, vatandaşlardan oy isterken, kendisini istemeyen AKP'liler için "Gevaş’ın yağlı ve ballı kesimi, zenginleri, ihaleciler, hırsızlık yapan bir çete" ifadelerini kullandı

Seçim çalışmalarını sürdüren AKP’li Murat Sezer’in, Van Gevaş’ın Hasbey Köyü’nde vatandaşlardan oy isterken yaptığı konuşmada sarf ettiği sözler ise oldukça ilginçti. Sezer, zaten AKP’li bir belediyenin elinde olan Gevaş için, “Hasbey, geleceğini mi seçecek, projeyi mi seçecek, yoksa projesiz bir geleceği mi seçecek. Bu, bunun seçimidir. Hasbey halkının bu sefer hizmete, projeye, gençliğin geleceği için istihdama, sorunlara çözüm bulabilecek bir kimseye oy vereceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

'İHALECİLER, HIRSIZLAR BANA SALDIRIYOR'

İki aydır, aday olduğu günden bu yana Gevaş’ta kendisine birtakım saldırılar yapıldığını iddia eden Sezer şunları söyledi: “Bana kimler saldırıyor biliyor musunuz? Gevaş’ın yağlı ve ballı kesimi, zenginleri, ihaleciler, hırsızlık yapan bir çete bana saldırıyor. Çünkü biz belediye başkanı seçildiğimiz zaman, onlara giden hortumun kesileceğinin çok iyi farkındalar. Bu nedenle Murat Sezer belediye başkanı olmasın diye dört bir yandan kulis yapıyorlar.” (Yeniçağ)