AKP'li belediye başkanı Saadet Partili milletvekili adaylarını ilçeden kovdu

AKP'li belediye başkanı Saadet Partili milletvekili adaylarını ilçeden kovdu

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Sinop'un Saraydüzü ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Hasan Peker bu seferde ilçe merkezinde 24 Haziran için seçim çalışması yapan, Millet İttifakı'nın ortaklarından Saadet Partili milletvekili adaylarını ilçeden kovdu

YURT / WEB

Adı, 'cami inşaatında yolsuzluk', 'oğlu A.P'nin AKP'de yönetici iken, AKP Gerze İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ş.A.'ya tecavüz ettiği iddiası' ve 'vali yardımcısı damadı N.T'nin FETÖ iddiası ile açığa alınması ve aylar sonra görevine iade edilmesiyle gündeme gelen AKP'li Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker yine bir skandal ile gündeme geldi. Peker'in Saadet Partili milletvekili adaylarını ilçeden kovduğu iddia edildi.

Seçim çalışmalarına Saraydüzünde devam eden Saadet Partisi Milletvekili adayları İslam İnce ve Musa Akman, Saraydüzü'nde esnaf ziyareti sırasında, Peker'in sözlü tacizlerine maruz kaldı. Makam aracı ile milletvekili adaylarının önüne kesen Peker'in, "sizin ne işiniz var burada, siz kimsiniz tanımıyoruz sizi, ilçeyi hemen terk edin" dediği öne sürüldü.

Saadet Partili Milletvekili adayları Peker,'e gülerek, "Allah selamet versin" diyerek olayın büyümesini engellediği belirtildi.

Saadet Partisi Sinop milletvekili adayı Musa Akman, Peker'in Allah'ın selamını dahi almadığını belirterek twitter hesabından; "Bugün Sinop Saraydüzünde seçim çalışmasındaydık.
Belediye başkanı bizi gördü, yanımızda durdu. 

Allah'ın Selamını verdik, almadı. Ne işiniz var sizin burda dedi. Allah selamet versin dedik, geçtik. 

Adı başkan ama sanırsınız koğuş ağası!

#Değiştir" açıklamasını yaptı.

ABİSİ DE RAHATSIZ

Akman, Peker'in abisinin de kendilerine oy sözü aldıklarını belirterek, "Şunu unutmadan söyleyeyim; 
Bugünkü koğuş ağasının abisinden Saadet Partisine oy sözü aldık. Hep beraber değiştirelim dedi"
ifadelerini kullandı.

AKP'li belediye Başkanı Hasan Peker'e sosyal medayadan tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları:

Ahmet Budak: Bolgede oyu duserse hain olacak onun iside zor digerleri gibi

Hayrullah Tepeli: Herkez kendine yakışanı yapar Allah yolunu ve bahtını açık etsin

Ali3455 isimili twitter kullanıcısı: Allah bunlarla Ahirette bile karşılaştırmaz inşallah topluma hiçbir faydası olmayan,torpille tepeden inen güruh.eğer bu iktidar giderse milletin bunlara selam bile vermeyeceklerini bildikleri için güce ölümüne tapıyorlar...zavallılar