AKP'li ilçe başkanının FETÖ ilişkisi, kendisini yalan makinesi yaptı

AKP'li ilçe başkanının FETÖ ilişkisi, kendisini yalan makinesi yaptı

Hakkındaki FETÖ sanığı savunması iddialarına çelişkili yanıtlar veren AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat'ın gerçek dışı bir beyanı daha ortaya çıktı. AKP'li Başkan kendisine ait internet sitesinin kapatıldığından haberi olmadığını söyledi. Damat'ın bizzat sahibi olduğu siteyi kendisinin talimatı olmadan başka birisinin kapatması ise kesinlikle mümkün değil.

www.yerelkulis.com'da yer alan habere göre; FETÖ sanığı Dilaver Azim'in savunmasının kendisiyle ilişkilendirilmesini sürekli reddeden Beylikdüzü AKP İlçe Başkanı İsmail Damat'ın konuyla ilgili bir beyanı daha belgelerle çürütüldü. İnkar yollu saldırı beyanlarıyla kendisine iftira atıldığından bahseden Damat, adına kayıtlı internet sitesinin apar topar kapatılmasından da haberi olmadığını söyleyerek yeni bir çelişkiye imza attı. Şüpheli açıklamalarıyla açığa düşen Damat'ın inkarcılığının nereye varacağı ise şimdilik muamma.

İş ilişkisi 2010 yılına dayanıyor! 

2010 yılında parasını bizzat ödeyerek internet ortamında açtırdığı ve 2020 yılına kadar geçerliliği olan www.damathelvacikizilhan.av.tr adlı kurumsal internet sitesini hakkında çıkan haberlerin ardından apar topar kapatan İsmail Damat, bir basın mensubunun "Sitenizi neden kapattırdınız" şeklindeki soruya ise "Bunu sizden duyuyorum. Benim haberim yok" şeklinde yanıt vermişti. FETÖ sanığı Dilaver Azim'in avukatlığını üstlenen meslektaşı Şahin Helvacı ile tanışıklıktan öte bir ilişkisinin olmadığını söyleyen Damat'ın, kendisine ait internet sitesine Helvacı'nın adını neden dahil ettiği konusunda nasıl bir açıklama yapacağı ise belirsizliğini koruyor.

Patron Damat, Helvacı sigortalı! 

Ortaya çıkaran belgelerde, İsmail Damat ile FETÖ sanığı avukatı Şahin Helvacı'nın, halen hukuk bürosu olarak hizmet veren Damat-Helvacı-Kızılhan Hukuk bürosunun mülküne eşit oranda sahip olduğu görülürken, iş ilişkisinin bulunmadığını söylediği Avukat Şahin Helvacı'nın, AKP'li siyasetçi İsmail Damat'ın yanında sigortalı olarak çalıştığı, Damat'ın, patron olduğu ortya çıkmıştı.

İnternet sitesinin apar topar kapatılmasının ardından yerel gazeteciler www.damathelvacikizilhan.av.tr adlı sitenin sahibinin peşine düştü. İnternet üzerinden Whois kaydı sorgulamasında, kapatıldığından haberi olmadığını söylediği internet sitesinin İsmail Damat'ın adının çıkmış olması, ilçe başkanının sürekli yalan söyleyerek inkarcılığa yöneldiği gerçeğini öne çıkardı.

İŞTE O İNTERNET SİTESİNDEN GÖRÜNTÜLER: