AKP'li Tayyar 'Cumhurbaşkanı'na izlettim çıldırdı' dediği videoyu paylaştı!

AKP'li Tayyar 'Cumhurbaşkanı'na izlettim çıldırdı' dediği videoyu paylaştı!

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ davalarıyla ilgili dikkat çekici iddialarına devam ediyor. Şamil Tayyar'ın daha önce belirttiği iddiaya göre FETÖ'den tutuklu iş adamları milyon dolarlar vererek “itirafçı” adı altında tahliye ediliyordu. Tayyar, sosyal medya hesabından paylaştığı ve Erdoğan'ın izleyip çıldırdığını iddia ettiği video gündeme geldi... Video'da Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Bayraktar, Cumhurbaşkanı hakkında 'Alman ekolünden yetiş

Daha önce “FETÖ Borsası var” diyen Şamil Tayyar, özel bir TV kanalındaki programda yeni iddialarda bulundu.

Tayyar, “Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı’na söylediğim şeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı’na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu! İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük” demişti.

 

‘VİDEO CUMHURBAŞKANI’NDAN GİZLENDİ’

Şamil Tayyar “Cumhurbaşkanı izledi çıldırdı” dediği görüntüleri bu sefer Twitter adresinden paylaştı. “Konuşan Prof. Dr. Hilmi Bayraktar… Yerli ve milli Cumhurbaşkanımıza ‘Almancı’ diyen, ‘cemaat’ dediği FETÖ’yü cezalandırıcı üst makam olarak gören bu edepsiz, 15 Temmuz’dan sonra Gaziantep Üniversitesine rektör yardımcısı olarak atandı.Cumhurbaşkanımızdan gizlenen video budur” diyerek görüntüleri paylaşan Şamil Tayyar, devamında, “İfadelerim; yargıda ve bürokraside FETÖ mücadelesini sulandıran provakatif girişimleri deşifre etmeye yöneliktir. Samimi olan herkes bu sürece katkıda bulunur. Görüyorumki CHP siyasi istismara kalkışarak FETÖ'ye kalkan olmaktadır. CHP'yi FETÖ'den kurtarmadan mücadele bitmeyecek!'' dedi.